Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan szexelhetnékem van. Nem akarom, hogy a barátom félreértse (? )
Van amikor 10 percet sem várok megérkezés után, már vetkezőtetem le és mászok rá. Imádom mindnt amit csinál rajtam, 4-5 orgazmusig meg sem állok.
Amikor külön vagyunk akkor üzenetben is tudtára adom, hogy mennyire kívánom.
Nem tett még rá megjegyzést, de nem szeretném ha azt hinné, hogy csak a szexért vagyok vele.
Félreértheti egy idő után? 1 éve vagyunk együtt.
19L
Privát áradat,egy rakás jóérzésű,segítőkész férfitől...3..2..1..:D
Szerintem nem lesz baj,ebből,bár azért ember függő.
láttam már olyat,hogy egy nő,egy férfiből kicsavarta a lelket is,az meg tiltotta mindenhonnan utána...
ha normális nem
sőt izgalommal tölti el,hogy ennyire oda vagy érte,hogy ennyire kívánod
TÚlságosan felajzott vagy. Nem hiszem, hogy egy ember nem tud magán uralkodni....
Én amúgy simán azt hinném egy idő után, hogy csak szexre használsz...Remélem, van bőven más programotok is, mert különben ez elég gáz kapcsoolat lehet.
köszönöm a válaszokat.
természeetesen van más programunk, nem ülünk otthon, mint a nyugdíjasok. utazgatunk, járunk a városba stb. .
kívánom a páromat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!