Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú ajándékot adhatok egy srácnak, ha nem randizunk, csak ismerkedünk és nem akarom, hogy félreértse?
Figyelt kérdés
Szeretnék neki adni valami apróságot karácsonyra, de nem tudom, hogy kb miben gondolkozzak. Nem akarok romantikusat, csak valamilyen 'gondoltam rád' feelinges dolgot. :)2014. nov. 24. 19:26
2/5 anonim válasza:
Kajajegy, diszkont bevásárlójegy, kuponok, belépő valami olcsóbb feztiválra (de veled)
3/5 anonim válasza:
pl csokit
abban semmi félreérthető nincs, mert nem egy személyes ajándék, de mindenki szereti és tudja belőle, hogy rá is gondoltál
4/5 A kérdező kommentje:
A csokira én is gondoltam, de igazából valami személyesebbet akarok,csak nem olyat amiből kb az jön le, hogy halálosan szerelmes vagyok belé. Köszi az eddigi válaszokat, remélem, írtok még.
2014. nov. 24. 19:30
5/5 anonim válasza:
Kedvenc sportolója van? Pl egy ilyennek a képével ellátott kulcstartó simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!