Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha vmit akarunk tőletek akkor odakell hogy mennyünk hozzátok? 20/fiú
Figyelt kérdés
pl.: ha szexet vagy kapcsolatot akarnánk kezdeményezni veletek
Ja és ha együtt vagyok vhol egy nővel és néz,bámul engem akkor nyugodtan odamennyek hozzá és hivjam el kólát inni,esetleg szexre? :)
2016. febr. 27. 20:45
1/8 anonim válasza:
igen oda kell menni hozzájuk, sok előnye van, pl nem vét az ember helyesírási hibákat :)
3/8 anonim válasza:
Egy kóla után rögtön szex?Nem aprózod el a dolgokat.
4/8 anonim válasza:
te hogy maradtál eddig életben?
5/8 Secret184 válasza:
Jó néven veszik még egyáltalán? Ha csaj lennék én tuti félnék tőle, nehogy ginát akarjanak itatni velem.
6/8 VirágésBence válasza:
Hát hogy akarod? Szemmel lekommunikálni vagy hogy?
7/8 anonim válasza:
*valamit, menjünk, oda kell, valahol, odamenjek, hívjam
Hogy elé mindig vessző és írásjelek után szóköz kell.
8/8 anonim válasza:
Nem , szerencsére nem kell.. viszont akkor állj neki gyakorolni a telepátiát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!