Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Hogy kell "felszedni"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy kell "felszedni" titeket? Mit mondjunk nektek amikor hozzátok szólunk? Hogy hivjunk el talira titeket?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 13:41
 1/8 anonim válasza:
Gyere oda, bókolj, ne legyél félénk, legalábbis ne mutasd ki. Mosolyogj, nevettess meg. Kérdezd meg, hogy van-e kedvem találkozni. Alapvetően ennyi.
2016. jan. 12. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam nőket felszedni, hogy amikor odajönnek hozzám, bókolnak, flörtölnek, majd megkérdezik, hogy van-e kedvem egy kávéra, akkor igent mondok.
2016. jan. 12. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy ne várd meg, hogy a lánynak kelljen lépni, nem akarunk. Gyere oda, a mosoly a legfontosabb, mondj pár bókot, ha gondolod tréfálkozz, én személy szerint szeretem a vicces fiúkat. Szerintem lehet félénk is először, a lányok is szoktak azok lenni ha először találkozunk. Aztán kérdezd meg, van-e kedve beszélgetni, és már be is van cserkészve.

Hogy hívj el talira? Őszintén mond meg, hogy kedveled a csajt, aztán kérdezd meg, hogy nincs-e kedve valamikor találkozni veled, és igen, akkor már a számát is megadja.

2016. jan. 12. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Aha,ja,csak ez nem így működik a valóságban,mert hagyják a csajok hogy tépd a szád,aztán benyögik hogy bocs,de barátom van!
2016. jan. 12. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ferfi vagyok, szoval bocsi. De szeretnek segíteni, amint olvasod a válaszokat, mind ugyanazt mondja. Elméletben ez egyszerű gyakorlatban azért nem ilyen könnyű, főleg ha a lany meg nagyon szep akkor minden bajod lesz. Magabiztosan odamesz, mosoly, szemkontaktus, szemkontaktus es szemkontaktus. Bokok, egy pici flort, aztán en azt mondom, bocsi nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, hogy elpirulj 10bol olyan 3-4 el szokott pirulni, a maradék meg erre a mondatra pirul el. :) Szerintem ez iszonyatosan fontos, mert igy a lany is ugyanolyan zavarba lesz mint te, s könnyebb a dolgod. S a nők egy dolgot szeretnek az ismerkedés kezdeti fázisában, az érzelmeket. Ezert írtak, hogy nevettesd meg, szoval miután elpirult, minden baja van, öleld meg, (az is erős érzelem), mondj egy vicces limonádé sztorit, egy picit beszélgessetek, majd mond, hogy menned kell. Mond, hogy igyatok meg egy teát, forró csokit, Te ajalj fel két időpontot! S szamcsere. Ez nagyon nagyon dióhéjban.
2016. jan. 12. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:

De ha csak úgy ismeretlenül odamegyek.... akkor ez így elég kellemetlen.... Legalább is nekem.

Megyek az utcán, a túloldalon meglátok egy szép csajt. Hogy megyek oda hozzá? Nem tudom, hogy épp a barátjához megy-e vagy épp onnan megy haza.... vagy csak simán belefuthtaok olyanba, hogy igyekszik valahová, teljesen elvan magában mert megbukott az uv-n... bármi lehet.

Így azért nagyon nehéz...

2016. jan. 12. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Bókolni kell, flörtölni. Egyébként tök mindegy a szöveg..ha tetszel a csajnak,tetszel :) Ha meg nem akkor ,hiába jó a szöveged...

De azért ne azzal kezd hogy szeretnéd az ágyadban látni...:))

2016. jan. 12. 15:31
 8/8 PearlDiver ***** válasza:

#6 persze hogy nem tudod. De ha nem mész oda egyhez sem, akkor soha nem is tudod meg, azt sem ha éppen élete nagy szerelméről ábrándozik, és reménykedik hogy egyszer csak odalép hozzá az utcán.

Szóval nincs kifogás! ;)

2016. jan. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!