Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek az okai annak, hogy egy hetero srácnak nincs kedve felszedni buliban egy jól kinéző csajt?
Aki talán összejöhetne neki egyéjszakásra, tehát esélyes. Még csak nem is próbálkozik egyáltalán.
Továbbá jellemük miatt taszítják a könnyűvérű, vagy annak tűnő lányok?
Van ilyen?
Esetleg visszafogottabb/gátlásosabb/félénkebb a srác, akinek nem csak a külső számít, még a kalandokhoz sem? És inkább barátnőt szeretne?
Sok lány elutasította és emiatt nincs önbizalma; lehet csúnyának gondolja magát és nem hiszi, hogy van esélye ..
Számtalan oka lehet
nekem az, hogy van barátnőm. ha nincs, akkor is van kivel szexelnem általában.
plusz lusta is vagyok, mert annyira nem érdekel a dolog. mármint persze egy jó csaj igen, de ha bulizok a barátaimmal, akkor sokszor már nem foglalkozok ezzel. meg hát amúgy is van csaj, aki odajön, kéreti magát szal minek menjek én felszedni valaki mást...:D
Kell a fenének egyéjszakás kaland.
Amúgy meg buliba szórakozni járok és nem csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!