Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3+ eve egyutt elo hetero parok/ hazasok! Hozzatok szol ez a furfangos kerdes. A 3. ev utan mennyire valtozik meg a szexualitas?
A biologia nagy ur.
Nemreg olvastam egy cikket a magikus harom eves merfoldkorol, ahol a noknek valahogy leall a tarsuk iranti szexualis vagya.Lecsokken vagy eltunik.
Megprobaljak de nem ertik miert, es buntudatuk van miatta. Elelveznek szex kozben, kielegito a kapcsolat, mindent megkapnak,de akkoris inkabb elutasitjak.Havonta egyszer, ha minden jol megy. Vagy kevesebbszer.
Ha szakitanak/elvalnak, akkor csuda modjan ez a blokk hiphopp eltunik es ujra teljes lesz a szex iranti vagy ujra eg a tuz.
A kerdes a Ti szemely tapasztalatotokra iranyul, fejtsetek ki ha tapasztaltok ereztek valamit,tabuk nelkul az anonimitas oltalmazo pajzsa moge rejtozve.
Mi 2 evnel jarunk es elegge sokszor hadilabon allunk a szexualis vilagunk kiteljesedese iranti torekvesunkkel.
Koszonom a turelmet.
Nem emlékszem ilyen visszaesésre (és nem azért, mert romlana a memóriám).
A terhesség bizonyos szakaszai és a szülés utáni hónapok persze már más tészta.
43/F
Talán azért sem volt visszaesés a kapcsolatunkban, mert a
jelzett időszakban évi 5-6 alkalommal 1-3 hétig külföldön
dolgoztam és minden hazatérés egy újrafelfedezést jelentett.
(Kitérő megjegyzés, hogy a külföldön dolgozó férfiember
a 2. hét után még a női biciklinek is utánafordul.)
---
Ami a terhesség alatti ill. a szülés utáni hónapokat
illeti, ekkor kettőnk kapcsolatát felülírta az új jövevény
érkezése, a szülés körüli hónapokban pedig orvosilag sem javasolt a szex (korábbi spontán vetélés miatt ezt nagyon
komolyan vettük).
Ezen az időszakon kívül azonban nem tapasztaltam az egymás
iránti vágyunk csökkenését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!