Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 12 cm-es pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 12 cm-es pénisz nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
Sziasztok hát az lenne a kérdésem hogy szerintetek kicsi e egy pénisz ha 12 cm merevedéskor? 😏 még nem vagyok 21 éves éa állítólag akkor ál meg a növésben és még egy pár évem van de azért bizonytalan vagyok 😏 kép pirivben 😏 előre is köszi a válaszokat 

2016. jan. 23. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tudod rendesen használni, akkor nem kicsi..

Van akinek nagy, és azt se tudja hogy mit kezdjen vele..

2016. jan. 23. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Itt mindenkinek 20 centis van, keruletre es hosszra is. Sot, itt a nok is igenylik a 18 centiset mert kulonben azt se erzik hogy szereti oket a parjuk.

A valosagban ez maskepp mukodik, ott eleg a 12.

2016. jan. 23. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
2016. jan. 23. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egy nő képes hüvelyi orgazmusra az ujjától, ami nincs 12 cm se és olyan vastag se, mint egy vékonyabb farok, akkor a 12 cm-rel sem lesz baja.
2016. jan. 23. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy hogyan tudod használni :) Sokan nem gondolnak arra, hogy a nőknek sincs végtelen hosszúságú hüvelyük, ergo lehet 18 centis farkad, ha a nő hüvelye 12 centis. Amugy barátomnak is kb ekkora, és sose zavart, sőt :)
2016. jan. 23. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

persze, sok nő itt így vígasztalja a kis farkuakat, amúgy rendes tőlük, de a valóságban ők is kerülik őket

- ha jól használod nem baj, ha kicsi

- ha szeretem nem számít

- nem a méret a lényeg csak használd jól

- ha ujjal kitudom elégíteni magam akkor kis farokkal is kielégülök

Nekem 14 cm és ez is 2 cm-vel elmarad az átlagtól ami 16 cm

2016. jan. 23. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi gond vele. Nem a méret határozza meg, h milyen vki az ágyban. Ha gondolod, küldhetsz képet. 23/N
2016. jan. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!