Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek, hogy a barátnőm félred....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy a barátnőm félred. Ug az edzőtáborban?

Figyelt kérdés

17 éves, 8 hónapja vagyunk együtt, de mostanában nem mennek annyira simán a dolgaink, sokat veszekszünk és mintha kezdenénk kicsit eltávolodni egymástól. (Pedig egy suliba is járunk)

Jövőhéten megy egy hétre edzőtáborba, ami alapjáraton nem érdekelne, de van egy (fiú) csapattársa, akivel mostanában zavaróan sok időt tölt (ezt innen-onnan visszahallom, meg látom pl. Instagramra felrakott közös képeiket, a múlthéten "csak" 3-at). Valami félig perzsa vagy mittudomén mi a srác, és még pár hónapja az egyik közös barátunk elszólta magát hogy "az xy (a barátnőm) meg van halva érte" Amikor erre rákérdeztem, korrigálta hogy tetszik neki, és helyesnek tartja... Próbáltam ezen nem kiakadni, meg amúgyis tudtam mindig hogy a barátnőm szereti az ilyen kreol csávókat, de most hogy azt is látom, hogy folyamatosan együtt vannak, nem tudom ezt kiverni a fejemből.

És ugye hab a tortán hogy mostanában zűrös a viszonyunk.....a barátnőm ki van virulva, izgatott, nemtudom, sose várt még ennyire edzőtábort..és tudom hogy ez nem éppen férfias hozzáállás, de nagyon félek hogy nem az edzések meg a verseny miatt várja...

Mit csináljak? Hogy kezeljem ezt? Van okom félni?

18F

2016. febr. 27. 15:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Sajnos ez elég egyértelműnek tűnik.
2016. febr. 27. 15:27
 2/19 anonim ***** válasza:

haat bizony minden okod megvan ra :(( ezek a taborok eleg szabadok

megha sport tabor is > megy a moka rendesen > en is voltam ilyenen

nem sokat aludtunk buli bulu hatan stb 18L

2016. febr. 27. 15:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Halott ügy! Keress másik barátnőt!
2016. febr. 27. 15:39
 4/19 anonim ***** válasza:
szakíts vele te, még mielőtt a táborba elindulna.
2016. febr. 27. 15:40
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék vele így szakítani, mert mi van ha tényleg csak bebeszélem magamnak ezeket..

Nagyon szeretem őt, és akarok benne bízni, csak így nehéz kicsit.

2016. febr. 27. 15:42
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már rég félreba***tt. Dobd ki a franca minél előbb.
2016. febr. 27. 15:44
 7/19 anonim ***** válasza:
adom az összes válaszoló véleményét, ideje váltani, nelegyél papucs
2016. febr. 27. 15:47
 8/19 anonim ***** válasza:
viszont így meg te fogsz szenvedni. de ha te szakítasz vele akkor meg nagy eséllyel vissza akar majd jönni.
2016. febr. 27. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Az orrodnál fogva vezet! Szakíts vele . Az ilyen ribik nem erdemelnek mást. Keress egy normális lányt aki nem nyilvánosan hetyeg pasikkal szoszerint elotted. Es ha megkerdi miert akarsz szakitani...van rá okod!!!!
2016. febr. 27. 15:58
 10/19 A kérdező kommentje:

Van egy barátnője, akit ismerek én is, és aki szintén ott lesz, gondoltam rá, hogy megbeszélem vele, figyeljen rá, hogy mit csinál, de annyira sok értelme nincs, úgyse tudja 0-24ben szemmel tartani..

Ja meg a másik, amit kihagytam, még kb két hete pont """kifakadt""" a barátnőm, hogy mi az hogy kétszemélyes szobák lesznek, amik ráadásul koedukáltak...de annyira láttam rajta, hogy rájátszik(tudom milyen, amikor füllent)..

2016. febr. 27. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!