Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a barátnőm félred. Ug az edzőtáborban?
17 éves, 8 hónapja vagyunk együtt, de mostanában nem mennek annyira simán a dolgaink, sokat veszekszünk és mintha kezdenénk kicsit eltávolodni egymástól. (Pedig egy suliba is járunk)
Jövőhéten megy egy hétre edzőtáborba, ami alapjáraton nem érdekelne, de van egy (fiú) csapattársa, akivel mostanában zavaróan sok időt tölt (ezt innen-onnan visszahallom, meg látom pl. Instagramra felrakott közös képeiket, a múlthéten "csak" 3-at). Valami félig perzsa vagy mittudomén mi a srác, és még pár hónapja az egyik közös barátunk elszólta magát hogy "az xy (a barátnőm) meg van halva érte" Amikor erre rákérdeztem, korrigálta hogy tetszik neki, és helyesnek tartja... Próbáltam ezen nem kiakadni, meg amúgyis tudtam mindig hogy a barátnőm szereti az ilyen kreol csávókat, de most hogy azt is látom, hogy folyamatosan együtt vannak, nem tudom ezt kiverni a fejemből.
És ugye hab a tortán hogy mostanában zűrös a viszonyunk.....a barátnőm ki van virulva, izgatott, nemtudom, sose várt még ennyire edzőtábort..és tudom hogy ez nem éppen férfias hozzáállás, de nagyon félek hogy nem az edzések meg a verseny miatt várja...
Mit csináljak? Hogy kezeljem ezt? Van okom félni?
18F
Nem minden lány olyan ri.banc, hogy rögtön hagyja magát megdugni csak azért, mert tetszik neki valaki....
Őszintén, kinéznéd a barátnődből, hogy megcsal?
#16: És ennek ellenére láttad értelmét összejönni vele?
Ha naiv, ha befolyásolható, kapcsolatban csak nem teszi meg....
Nézd haver mi egymástól Függetlenül leírtuk, hogy mi a szitu. Ha te az a fajta Balf*** vagy aki inkább együtt marad egy kus qrvával csak mert félsz hogy nem lesz kit kúrogatnu az a te bajod.
És már keresed is neki a kifogásokat, hogy jaj hát ő Ennyire befolyásolható. Pont mint a bántalmazott nők. Majd te kérj már bocsánatot tőle ha félreba***tt.
Szerintem ne hallgass az idióta válaszolókra.
Te vagy az aki kapcsolatban áll a lánnyal, ismeri már minimum 8 hónapja. Ők meg max 20 mondat alapján akarnak ítéletet mondani. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a szituáció sokkal összetettebb.
Egy normális kapcoslatban ennél jobban kellene hogy műkösjön a kommunikáció. Beszélj vele. Nézz ki annyi gerincet a saját nődből, hogy elmondja az igazat. Ha kamuzik össze-vissza, akkor hagyd a francba még csak gondolkodni se éri meg rajta. Beszéljétek meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!