Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt a szüzessèg elvesztèse?
Figyelt kérdés
valaki azt mondja, hogy 1-2 perc alatt elélvez egy szűz, valaki azt, hogyha hozzászoktatta magát az ember a markàhoz, akkor nem fog annyira szorítani, és nehezebb elmenni, vagy a stressztől fel sem àll. el tudnàtok mesélni az első élményeteket?ma 19:11
1/10 anonim 

válasza:

És ez mind igaz lehet egyébként. Meg akár még ügyes is lehetsz, kinél mi. Én személy szerint két szűz srácról tudok nyilatkozni, náluk a merevedéssel voltak gondok, a stressz meg a gumi érzete miatt főleg.
2/10 anonim 

válasza:

Illetve ezt ne úgy képzeld el, hogy egyáltalán fel sem áll, de mondjuk nehézkes megtartani 100%-osan az erekciót, ha közben idegeskedsz, vagy ha arra koncentrálsz, hogy valami szokatlan.
3/10 anonim 

válasza:

Nekem gyors, a csaj tabit szedett, úgyhogy beraktam gumi nélkül, de annyira akartam teljesíteni, meg hüvelyi orgazmust okozni, hogy 45 percig tartott elmennem, mindkettőnknek fájt már. Havernak nem állt fel sehogy se, addig gyurmázta, ameddig valami sikerült, odatette félig mereven, fél centit tolta be és telelőtte a csajt, aki nem szedett tabit, úgyhogy mehettek sürgősségire
5/10 anonim 

válasza:

Fájt. Hatalmas farka volt az első pasimnak és még a fenekembe is berakta pedig nem kért rá engedélyt.
6/10 Noren1989 

válasza:

Nekem rendkívül hosszas volt.
Nehezen élveztem el, ráadásul sokszor.
Kb 2,5óra volt a menet, én b_rom a pharmatex kúpot javasoltam fogamzásgátlásra.
Addigra kb egy ujjbegynyi felületen lemarta a bőröm pár rétegét, szóval már fájt, de azért még ment a dolog....
7/10 anonim 

válasza:

Semmilyen. Semmit se éreztem, szó szerint.
30/N
8/10 anonim 

válasza:

Nekem ahogy az első is írta, inkább a merevedéssel voltak gondok. Nagyon izgultam, egy igen dögös 40es nő vette el a szüzességem és hát oda akartam tenni magam. Nyilván nem jött össze. De utána már baromi jókat dugtunk.
A gumival nem volt gond, mert nem használtunk.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as, amikor hozzàdért akkor sem kezdett el állni? vagy mikor belekezdtèl az akcióba, akkor volt gond?
ma 21:50
10/10 platinumhand 

válasza:

Nekem sokáig tartott, kb 45 percig, ami a gumi miatt lehetett, illetve mert 23 évesen vesztettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!