Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét neki kellene felhívnia magához, hogy ne tűnjek nyomulósnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A barátnőm otthon lakik még, de a hétvégén elhívott hozzájuk és ekkor volt az első szex is közöttünk, ami nagyon jól sikerült.
Jelenleg csak nála adott a hely az együttlétre, én a következő héten tervezem hazahozni őt először.
A héten is nagyon szeretnék még vele lenni, mert hétvégére elutazom.
Szerintetek ha én vetném fel kérdésként, hogy felmehetünk-e hozzá, az nagyon nyomulósnak hangzana és ha esetleg nemet mondana, akkor pedig rosszul venné ki magát a dolog?
Én úgy gondolom, hogy neki kellene ezt megemlítenie most még.
Ti hogyan vélekedtek erről, voltatok már esetleg hasonló helyzetben?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
ma 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!