Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan fejezzem ki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezzem ki, hogy nagyon bejön úgy, hogy közben ne tűnjek nyomulósnak?

Figyelt kérdés

Pénteken vizsgám lesz, és a holnap a legjobb fiú barátomhoz fogok átmenni hogy ánézzük együtt a diákat. Igaz hogy 5 éve ismerjük egymást és mindent tudunk a másikról.de az utóbbi időben úgy érzem hogy van valami plusz. Sokat keres és kedveskedik nekem mintha valami más lenne. Amellett hogy ez jól.esik szexuális vonzalmat is érzek iránta imádom az illatát aztán hogy a tarkójánál olyan kis puha, ő is szokta nézegetni az ujjaim, tehát már értünk egymáshoz. Valahogy a tudtára szeretném adni hogy többet érzek és szeretnék, de nem akarok nyomulósnak tűnni..felek h rámenne ez a kapcsolat ami nekem nagy biztonságot ad. Van valami jó ötletetek?

19/L

2020. máj. 20. 01:57
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos nincs rá jó recept. Szerintem mond el neki, hogy mi a helyzet. Aztán lesz vmi. Ne hagyd, hogy elszáljon az esély, mert később megbánod.

23L

2020. máj. 20. 02:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak érj hozzá sokszor, amíg nála vagy, simítsd végig a combját. Nyomd hozzá a melledet "véletlenül"

Ha nem esik le neki, akkor nagyon félénk és máskor se valószínű, hogy kezdeményezne

2020. máj. 20. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki. Hátha ő is hasonlóan van.
2020. máj. 20. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Simogasd, becézd a kezeddel a nyakát, combja belsejét, mellkasát. Jó mélyen nézz a szemébe mosolyogva. Öltözz kicsit dögösebben ilyenkor. Mutass neki valamit. Vagy a kezét tedd a combodra. Kicsit hajolgass előtte. Kb. ennyi.
2020. máj. 20. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Szopd le nyugodtan, nem lesz tőle semmi bajod :D
2020. máj. 20. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jó partnert szeretnél belőle faragni, ne add a tudtára. Hadd folytassa, ahogy eddig, hadd próbálkozzon, hadd játssza végig a lehetséges alternatívákat, miközben meg akar tartani magának. Így fogja megismerni a női lelket, a női gondolkodásmódot, ami merőben más, mint a miénk, és így válik jobb emberré, szerethetőbb pasivá.
2020. máj. 23. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!