Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél hogy működik egy szexkapcsolat?
Milyen gyakran találkoztok, milyenek az együttlétek, szoktatok-e szexen kívül más is csinálni.. stb. Ilyenekre vagyok kiváncsi.
Én most egy szexkapcsolat félében vagyok, de még sosem voltam ilyenben ezért kérdezem, hogy kinél mit jelent ez. Mi eljárunk együtt vacsizni, sétálni, ha nem találkozunk, akkor is beszélünk, ki mit csinál.. stb. Illetve az együttléteink is olyanok, hogy egy kicsit párkapcsolatnak érzem az egészet, rengeteget csókolózunk és szex után is még van, hogy órákig ölelkezünk, beszélgetünk.
Elmentünk bulizni, ezután nála/nálam (de inkább nálam) "lezártuk" az estét (bár sokszor másnapi kezdésnek mondanám a hajnal 4-5-öt). "Reggeli" mikor magunkhoz tértünk. Minden hétvégén.
A dolog kicsit komplikálttá vált, ha érdekel, privátban (mert magára ismerhet a lány, azt pedig nem akarom).
Most épp sehogy, mert nincs ilyenem. Barátnőm van.
De korábban egy fiatal családanya csábított el, mert kihasználatlan energiái voltak. ;)
Az annyi volt, hogy szólt, hogy két óra múlva elmegy a férje s éjfélig nem lesz otthon. Ellentétben velem, mertén ott voltam este tízig. Levarrtam kétszer, lenyelte, ittunk egy fantát és hazajöttem.
Szerintem jelezd a srácnak, hogy te már nem csak szexet akarsz tőle. Mert nem csak szexet akarsz hanem mindent. Ami jó dolog egyébként. De ha van más nője akkor bajban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!