Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as Férfiak! Ez mit jelenthet?
18 éves vagyok, egyetemre járok Pesten. Apa egyik régi osztálytársának a cégénél dolgozom a suli mellett. A közvetlen főnököm egy 34-36 év körüli, nemrég elvált férfi. Mióta a cégnél vagyok (nagyjából fél éve) egyre jobb lett a kapcsolatunk, az elején nagyon necces volt. De most egyre bizalmasabb velem, elhív ide-oda, bókol folyamatosan, apró ajándékokat (csoki, virág, plüssállatkák) rejt el az asztalomnál stb. Majd kiesik mindig a szeme ha kettesben maradunk valahol, rajtakaptam már pár alkalommal hogy merevedése is volt. Kiáll mellettem, segít, beavat mindenféle céges dologba, kávét hoz... Mintha együtt járnánk. Leszámítva, hogy Sosem ér hozzám. Sosem. Egyetlen alkalom volt, mikor kezetfogtunk az első munkanapomon. De egyébként semmi. Azt mondja nagyon kedvel, de még várnia kell. Hogy mire, azt nem mondta. De neki várnia kell.
Nem értem a viselkedését. Valakinek van ötlete?
18L
"nem lehet, hogy válófélben van és azért kell várnia?"
Apám is anno válófélben volt mégis volt már nője
Azt jelenti, hogy kénytelen későbbre halasztani.
Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!