Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg olyan rossz a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan rossz a szex egy szűz sráccal vagy csak egy berögzült sztereotípia?

Figyelt kérdés
Persze nem a tininkre gondolok, hanem felnőttekre akiknek még nem volt semmi kapcsolatuk.
2016. febr. 25. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gyakori az a sztereotípia, hogy a szűz fiúk egy perc alatt elélveznek. Én nagyon lassan megyek el (még önkielégítés közben is), ezért az én első partnerem emiatt nem is akarta elhinni, hogy szűz vagyok.

A húgom férje viszont 35 éves szűz volt, és tényleg egy perc alatt elment, de harmadszorra már sikerült őt kielégítenie, és azóta a húgom szerint a legjobb szeretővé vált, akivel valaha is dolga akadt.

2016. febr. 26. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:

eddig sikeresek kikaptam 2 teljesen szűz és egy éppen már nem szűz pasit

ebből a két teljesen elég jó volt elsőre de tény h velük sokkal jobb lett később mert hozzáidomultak az én igényeimhez :-DDD

az aki éppen már nem volt az (azt a 3 dugást nem számolom tapasztalatnak) elsőre sokkal jobb volt vele mint később - alapvetően egy gátlásosabb fajta pasi volt

de szerintem nem ezen múlik a dolog hanem h az adott pasi mennyire tud túllépni a stresszen h neki most szexelnie kell :-DDDD

2016. febr. 26. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:

mivel szűz vagyok, nem tudok nyilatkozni :D az elméleti tudás megvan már csak a gyakorlatba kell átültetni és jöhet a happy end :)

21F

2016. márc. 8. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 19 éves voltam és azt mondta a lány, hogy élete legjobbjai között vagyok. Nem tudta amúgy, hogy szűz voltam. Többször elment az éjszaka, szóval szerintem nem lehet kijelenteni, hogy rossz. Pedig úgy érzem azóta nyilván csak fejlődtem. :) 26/F
2016. jún. 25. 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Akivel elvesztettem anno, szűz volt. Volt szerencsétlenkedés az elején, az tény, de 10 évet voltunk együtt, ami alatt nagyon jól összeszoktunk, és nagyon jó volt.

Később volt még egy szűz partner. Odaadó, törődő volt, igaz hamar elment, de mivel nem tudok hüvelyileg elélvezni, nekem nem ez számított, és másképp meg megoldotta.

Sok "tapasztalttal" volt dolgom, hát nem soktól voltam hanyattvágódva, sok az önző merev rugalmatlan pasi.

A párommal meg kitárgyaltuk, hogy gyakorlatilag nem sokat ér a tapasztalat, ha 9 nő élvezi ugyanazt, de a 10. éppen teljesen mást, akkor olyan, mintha előről kezdené

2016. jún. 25. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Barátnőm az első után nem hitte el, hogy nekem az az első volt, mert ki tudtam elégíteni, többször is és élvezte.

Na ign, fejben fel voltam készülve, mert mindig is érdekelt a szex a szexualitás, és hogyan legyen az ember jó az ágyban. Igyekeztem már időben képbe kerülni, hogy kinek mi jó és hogyan. Csak a gyakorlatba kellett átültetnem. Persze fejlődni tudtam még, mert volt hova, de nem a szerencsétlenkedő maszatolás volt, hogy azt se tudtam volna hova dugjam be.

2016. júl. 7. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy rossz, mert lehet a srác reflexből jó szerető. Lehet nagyon jó a kémia, lehet minden a megfelelő helyen van, akár még az is lehet, hogy sokáig bírja, a csaj pedig halálosan fel van húzódva és szinte minden érintéstől beremeg a teste. És ez mehet egy szűzzel is.

VISZONT

A szüzeknek egyetlen egy nagy-nagy hátrányuk van, mégpedig a tapasztalatlanság. És ez az ami rosszá teheti a szexet. Mert félnek, mert bénáznak, mert kapkodnak, új és idegen érzés nekik minden, megijednek és azt sem tudják mit csináljanak. Valakinek ez csak átfut az agyán és lenyugszik, de valaki meg annyira feszül, hogy elveszti a fejét és egész végig csak bénázik.

De ezzel semmi gond. Hiszen már a második és a harmadik menet drasztikusan jobb lesz és 1-2 nap múlva már azt érzed, hogy Isten vagy az ágyban.

Én is alapból parázós voltam (szerencsére már nem), de becsiccsentve veszítettem el, és jó volt. Persze nem volt fenomenális, páromnak volt elég tapasztalata, de végre megtörtént, mindketten nagyon kívántuk és emiatt jó volt, nem kell stresszelni. Másnap meg folytattuk és nem szálltunk le egymásról egész nap. 1 hét után már annyi felállást és pozíciót kipróbáltam, hogy újat nehéz lett volna mutatni.

És nem lehet azt mondani, hogy rossz. Más, de az is lehet szuper. Ugyanúgy más egy idősebb tapasztalt nővel/pasival szexelni aki inkább technikára megy, mint egy fiatallal aki inkább tombolni akar. Mindkettő szuper! Nincs nyertes.

2016. júl. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!