Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg olyan rossz a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan rossz a szex egy szűz sráccal vagy csak egy berögzült sztereotípia?

Figyelt kérdés
Persze nem a tininkre gondolok, hanem felnőttekre akiknek még nem volt semmi kapcsolatuk.
2016. febr. 25. 23:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Pont, hogy az idősebb szűz srácokkal borzalmas, de lehet csak én fogtam ki rossz pasikat.
2016. febr. 25. 23:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Figyi, amikor én elvesztettem a szüzességemet, a lány 5 évvel és 4 db párkapcsolattal előttem járt. És mégis azt mondta első szeretkezésünk után, illetve éreztem a hüvelyén, testén, hogy nagyon elment, többször is. Szóval ez egy urban legend, hogy aki szűz az = béna.
2016. febr. 25. 23:20
 3/17 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy egy legenda, mert attól hogy több partnere volt automatikusan egyre jobb lesz? Mikor két félnek kezdetben összekell csiszolódnia és mindenki másként szereti meg odakell figyelni a másikra.
2016. febr. 25. 23:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szűz fiú is lehet lepedőakrobata, vagy régóta szexelő is ügyetlen.
2016. febr. 25. 23:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Kinek hogy. Emberfüggő.

Én későn vesztettem el mai mércével, béna is voltam kicsit elismerem, nem mozogtam túl jól, de barátnőm is az volt és szerencsére élvezte :P

2016. febr. 25. 23:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a gyakorlat teszi a mestert ez így van, de nem kizárt, hogy valaki az első alkalommal is olyan ügyes mint a tapasztaltabbak, attól függ mennyire érez rá az illető
2016. febr. 25. 23:32
 7/17 Secret184 ***** válasza:

Ennél a sztereotípiánál néha nem ártana arra se gondolni, hogy egy szűz férfi lehet sokkal jobban megbecsüli a szexet, és ebből adódóan sokkal odaadóbban is fog viselkedni, legalábbis magamból kiindulva. Ez pedig inkább előny kéne legyen egy olyan nőnél, aki szereti a kényeztetést. Főleg mert ha jól teljesít a folytatásban is nagyobb eséllyel reménykedhet. :) Persze biztos van olyan, aki pont hogy emiatt viselkedik önző módon.

Mielőtt jönne a privi áradat 25 éves (szűz) férfi vagyok, csak leírtam azt, ahogy én látom ezt.

2016. febr. 25. 23:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy voltam mint a 2es, csak az enyém rohadt sokkal előttem járt:D Szerintem is inkább ösztönösen jön valami.
2016. febr. 26. 00:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Én együtt vesztettem el a barátommal, és nem volt rossz, sőt! :D
2016. febr. 26. 04:49
 10/17 anonim ***** válasza:

en sem voltam bena az elsonel.

21 voltam, a lany 23 es kb. 5 eve elt szexualis eletet...4-5 partner, volt akivel egyutt lakott honapokig....

Nyalasnal is elelvezett es szexkozben kutyapozban is.

10-15 percig birtam ami teljese atlagos. :)

2016. febr. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!