Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan rossz a szex egy szűz sráccal vagy csak egy berögzült sztereotípia?
Kinek hogy. Emberfüggő.
Én későn vesztettem el mai mércével, béna is voltam kicsit elismerem, nem mozogtam túl jól, de barátnőm is az volt és szerencsére élvezte :P
Ennél a sztereotípiánál néha nem ártana arra se gondolni, hogy egy szűz férfi lehet sokkal jobban megbecsüli a szexet, és ebből adódóan sokkal odaadóbban is fog viselkedni, legalábbis magamból kiindulva. Ez pedig inkább előny kéne legyen egy olyan nőnél, aki szereti a kényeztetést. Főleg mert ha jól teljesít a folytatásban is nagyobb eséllyel reménykedhet. :) Persze biztos van olyan, aki pont hogy emiatt viselkedik önző módon.
Mielőtt jönne a privi áradat 25 éves (szűz) férfi vagyok, csak leírtam azt, ahogy én látom ezt.
en sem voltam bena az elsonel.
21 voltam, a lany 23 es kb. 5 eve elt szexualis eletet...4-5 partner, volt akivel egyutt lakott honapokig....
Nyalasnal is elelvezett es szexkozben kutyapozban is.
10-15 percig birtam ami teljese atlagos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!