Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam lázba a pasim ha csak az arcát puszilhatom?
Minden féle ötletre nyitott vagyok :D Max simithatom a testét ruhában. :D Azt mondta a párom h így is hozzam lázba. Ámbár tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek
20L
Szenvedélyesen is lehet puszilgatni :D Adj ki hozzá hangokat is.
20N
nem vetközhetek le :D
ti hogy pusziltok érzékien?
Hát, én úgy csinálnám, hogy először is átölelném, jól hozzászorítanám a testem az övéhez. A lábaimat az övéi mellé vagy mögé raknám, így sokkal jobban hozzá tudna simulni a csípőm a farkához. Miközben csókolom őt, az egyik karommal a nyakát, arcát, vállát, hátát simogatnám, a másik kezemmel jól belemarkolnék a fenekébe. A csók ritmusára lassan ringatnám a csípőmet is. És nem végig az ajkait csókolnám, hanem a nyakát, stb.
22/L
Van fantáziám, de azt már ismeri :D kell vmi újítás, ezért kérek tőletek segítséget :)
Ez jó ötlet köszönöm. Még nyitott vagyok más öteletekre is :D
a farkára markolás az túl egyszerű, fokozatos vágy keltést szeretnék
Elég h...pasid van, már bocs, minek kell ezt csinálni????
Csak 20 éves vagy, már a gondolattól is be kéne indulnia, ha nem lát akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!