Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a zserbóba leülök kávézni egymagamba akkor tényleg oda fognak jönni hozzám idős hölgyek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 18:52
1/10 opened paradise válasza:
Az akkor volt mikor...maradjunk annyiban,hogy azok a nénik is kihaltak,ezzel a legendával együtt.
2/10 anonim válasza:
Ez csak egy városi legenda. Vajmi kevés a valóságalapja.
3/10 anonim válasza:
Ma már ezek a nénik is a neten, vagy itt a gyk- n keresik a partnert!
4/10 anonim válasza:
Létezhet még , a konkurenciával együtt .
5/10 anonim válasza:
Megjegyezném hogy ez nem egy "urban legend"
Az egyébként (krémes,szóda) volt a jelzés!
6/10 anonim válasza:
Szóval odamegyek kikérek egy kémest szódával és fél óra múlva egy 40-es hölgy már az ágyába is vitt? :D
9/10 anonim válasza:
Ahhoz már sokat kellene neki fizetnie... :D
10/10 anonim válasza:
Szerintem inkább olyan 50,60,70 valahány éves hölgyek, és ők fizettek neked.
Ha, ez még létezik, akkor engem érdekelne, (nekem még fizetni sem kéne!!!) A legjobbak ezek a MILF+ kategóriás csajok! Imádom őket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!