Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak hozzám illő férfit?
Hány éves vagy?
Egyébként férfiként én is így vagyok,hiába mondják,hogy a nők hamarabb érnek,23 évesen nem találok korombeli érett komoly nőt :/ aki megfelelne az elvárásaimnak,pedig nem túl sok van
A "nem itt szeretnék ismerkedni" szöveggel nagyjából leírtad az itteni válaszolókat.
Ezek után szeretnél egy segítőkész tanácsot kapni ezektől az emberektől.
Sajnos azt sem tudjuk, hogy mégis hány éves vagy, iskolába jársz-e vagy dolgozol. Nagyjából milyen életvitelt folytatsz... És ha mellé azt is nézem, hogy kiírtál a gyakori kérdésekre egy ilyen kérdést, hogy hol találj hozzád illő férfit....
Valóban van hova fejlődnöd még és az első előítéletek alapján kapásból az általad említett "mind ezt mondjuk" kategóriába helyeztelek.
24/f :)
"Én viszont tényleg érett vagyok koromhoz képest"
Akkor azért volt múltkor az a korom szürke, mert még éretlen volt.
#3 válaszoló!
Nem, ez nem így van, egyszerűen csak jobban preferálom a személyes ismerkedést. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!