Vannak itt még olyanok, akik hozzám hasonlóan undorítónak találják, hogy lassan a legtöbb fiatalnak van tetoválása?
Szerinted heccből, gondol valaki egyet és a karját feldíszíti egy számára kedves motívummal? Egy normális tetoválás, amire ha ránézel és gondolkodásba zuhansz, el sem tudod képzelni milyen előkészülettel jár, mert nem 2018-ra tervezünk, hanem életünk végéig, és ehhez minőségi munka kell
Ha fakulni fog, és öregebb leszek már egy 30assal, akkor elmegyek és felfrissíttetem
Az az állításod sem állja meg a helyét hogy bizonyos körökben/rendezvényen nem odaillő
Olyan helyeken ahol Orbánhoz hasonló emberek mászkálnak, oda minek menne a fiatalság? csupa 40 feletti emberek közé
Horthy Miklós
Rudolf Herceg
Ferenc Ferdinánd
Gróf Széchenyi István
Kossuth Lajos
Ők mind tetovált emberek voltak, és nem holmi unaloműzőként adták bőrüket, hanem tartalommal bírt egy-egy jelkép
21/F
Vannak olyanok akik nem divatból varratnak magukra.Az ilyen embereknek sokat jelent a tetoválásuk. Jelképez valamit, emlékeztetik őket valamire vagy valakire. A részükké válik.
Amúgy nem értem miért érdekel hogy fogsz majd mutatni a tetoválásoddal 80 évesen.... akkor már rég nem a külsőd fog érdekelni.Senkit sem fog érdekelni.
Én most készülök varratni egy nekem nagyon fontos szimbólumot, és egyik filmet sem láttam a fent említettekből, már 2 éve szeretnék, de eddig nem tudtam pontosan, hogy mi legyen az. Egyébként meg szinte minden helyen eltudod takarni ruhával vagy ékszerrel, de téged miért foglalkoztat ez ennyire :O...ha nem tetszik az is egy vélemény, de ki lehet értelmesen is fejezni, nem mindig ezzel a hogy néz meg ki 40 év múlva dumával, vannak itt sokkal nagyobb gondok, mint, hogy a fiatalok többsége már tetováltat.
20/l
Az még hagyján,hogy valami tetoválások. De ezek a fiatal tinilányok:
-forever
-love
-freedom
-toll
-madárka
-szivecske
Meg valamelyik nap volt egy kérdező Az "I am never give up"
Hihetetlen,hogy egy divatnyelven magukarvarratnak valami divatszöveget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!