Vannak itt még olyanok, akik hozzám hasonlóan undorítónak találják, hogy lassan a legtöbb fiatalnak van tetoválása?
Szerintem a tetkóval alapból nincs gond.Tényleg szép,igényes minták vannak,és nagyon jókat lehet látni.DE!
Ezektől a mai divatszövegektől én is agyf*szt kapok,rühellem,mint a sz*rt,és legszívesebben megtiltanám nekik,hogy 2-3 év múlva leszedessék.Amúgy én tetoválás párti vagyok,nagyon szeretnék is,nem egyet,nem kettőt,de nem ilyen:"forever young" meg hasonló divatfasságokat.
Minek kell általánosítanod, hogy a tetoválás csúnya? A normális, igényes, profin elkészített tetoválás igenis lehet szép.
Igen, bizonyos körökben nem odaillő, de ez az ország ilyen. Olvastam a múltkor, hogy (asszem) Svédországban simán felvesznek öltönyös állásra is valakit, akkor is, ha látszik a tetoválása.
Ebben az országban viszont egy csomó olyan ember él sajnos, aki olyan, mint egy vénlány matektanár. Te is ilyen vagy talán? ...
Nem tudom, téged miért idegesít, zavar az, hogy más hogy néz ki... Ki ne menj az USÁ-ba, mert agyvérzést kapsz... Pf...
Ultra g.áz vagy ám, hallod...
Nem tudom, miért nem lehet mindenkit elfogadni olyannak, amilyen. Mindenkinek szürkének kéne lenni (mint te vagy)?
Ezért kell jól meggondolni a tetováltatást és olyat csináltatni,amit sohasem fogsz megbánni.Holtbiztosnak kell benne lenned,nem csupán divatból csináltatni egyet.
És pardon,de nem mindegyik tetoválás csúnya.A másik meg az,hogy nem 60-70 évesen akarod mutogatni a testedet,jobb esetben.Ha meg mégis,akkor meg olyan helyre csináltatod,ahol gond nélkül el tudod takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!