Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Emberek, akiknek magyar...

Emberek, akiknek magyar tetoválása van! Nem piszkálnak titeket az emberek?

Figyelt kérdés

Én mindenképp magyar tetoválást akarok, igazából egy versrészlet, ami nagyon sokat jelent nekem és életem szintén fontos emberére emlékeztet. Viszont nem akarom lefordíttatni, így az igazi, ezen a nyelven íródott, ezen a nyelven fejezi ki tökéletesen és meghatón az érzelmeket, gondolatokat. Akárhány embernek elmondtam a koncepciót, mindenki lehúzta:

1, magyar? az olyan gagyi!

3, miért nem angol vagy latin? az sokkal esztétikusabb

4, de így akárki megérti, nincs benne semmi izgalom, különlegesség.

Baromira unom. Hadd döntsem már el én, hogy milyen nyelven varratok MAGAMRA tetoválást. Veletek is ez volt a helyzet, vagy megkíméltek?

2013. febr. 3. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos éppen ez a különleges, amit te írsz. Ha netalántán szöveget akarnék, akkor magyarul lenne.

Úgyhogy nem gagyi egyáltalán, sőt;)!

2013. febr. 3. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
minden nyelv egyformán értékes szóval ne is figyelj ezekre a beszólásokra. Amúgy meg ha eredetileg magyar nyelvű akkor nagy baromság lenne egy idegen nyelvre átfordítani. Meg mivel a legtöbben így vélekednek ezért lesz a te tetoválásod sokkal különlegesebb az övéknél. Ne hagyd hogy mások beleszóljanak.
2013. febr. 3. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a divattetkósok. Japán írásjeleket is nagy előszeretettel varratnak magukra, holott se írni, se olvasni nem tudnak japánul, és semmi közük a japán kultúrához. De nem baj, mert az a menő. Egyébként az angolt is megérti mindenki... az esztétikáról meg csak annyit, hogy szépen, különlegesen megrajzolt magyar betűk sokkal szebben tudnak kinézni, mint egy angol szöveg. Meg hát szegény tetoválók is biztos halálra unják a "Never give up" "Forever Love" és hasonló sablon szövegeket. Kevesen varratnak magukra magyarul, pedig az nagyon jó dolog, az tényleg egyedivé teszi a viselőjét. Nem kell követni a birkákat. :)
2013. febr. 4. 02:27
 4/4 anonim válasza:
Először is az a lényeg, hogy te milyet akarsz, nem az embereknek készül a tetoválásod, hanem neked!!!!!Ha neked a magyar tetszik, akkor hajrá. Ne foglalkozz a többiekkel, a sok egyen mintát diktáló birkákkal. Nekem is magyar nyelvű tetoválásom van és büszke vagyok rá!!!!!!!! Senki nem szólt még le miatta, sőt pozitív volt a hozzáállás, mert nem a tucatot követtem és pont ezért különlegesebb.
2013. ápr. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!