Szerintetek a magyar celebeknek nincs eltorzulva az önképe, főleg a facebookos rajongók miatt?
Lehet,hogy a kérdés megfogalmazása nem a legjobb, de itt arra,gondolok, hogy szoktam olvasgatni Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita stb oldalát, és azt vettem észre, hogy 99%-ban csak dícsérő kommentet kapnak.
Ez nem lenne baj, de szerintem túlzott ez a rajongás, főleg,mikor olyan képet tesznek fel, hogy ki lehetne futni a világból.
És ahogy észrevettem, nem is fogadják el a negatív kritikát. Persze az alpári stílust én sem díjjazom, de mikor a Regina frufrus képet tett fel magáról, azokat a kommenteket is törölte amik csak annyit írnak, hogy nem áll jól neki a frufru.
A másik kedvencem, ahogy Zimány L. öltözködik. : átlátszó ruha, hosszú, nőies szoknyához sportcipő, narancssárga-rózsaszín kombinációk... tényleg ez annyira hiper-szuper?
Nem bántani szeretném őket, de szerintem ez nem egészséges, főleg, hogy rengeteg fiatal lány is rajong értük és nem reális világkép alakul ki bennük.
én abban sem vagyok biztos, hogy saját maguk kezelik az oldalukat a facebookon
egy biztos, a 90%-uknak sokkal nagyobb az arca, mint amit egyáltalán letettek az asztalra
ZL-t láttam élőben, irritáló volt, ahogy vonult, pedig jó pár éve volt, akkor még nem is volt ennyire ismert
Ez még a munkájuk része. Fenn kell tartaniuk egy látszatot, miszerint őket szeretik, szépnek és érdekesnek tartják.
Ahogy az is a munkájuk része, hogy a szennylapok a magánéletükben vájkálnak, és egy ország tud a bakijaikról, szerelmi életükről stb.
Azt, hogy egy celeb mit gondol magáról és milyen ember, nem a médiából fogod megtudni. Egy részük üres, agyatlan liba aki elhiszi a menedzser hazugságait, másik részük pedig hidegfejű üzletasszony, aki pontosan tudja hogy mi kell a népnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!