Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális (AAAAAAAAAAAAA)?
Nincs gondom a párkereséssel, sem az ismerkedéssel. Azonban van egy nagy "mániám", ha nem szűz a lány, még lefeküdni sincs vele kedvem, elhidegülök tőle, és nem kívánom. Szerencsére hamar kiszoktam faggatni pár kereszt kérdéssel az aktuális lányt, de azonnal elvesztem az érdeklődésem már akkor is ha csak megujjazták.
Nem vagyok szent, sok nővel voltam már Én is, de ez nem tudja megváltoztatni a nézetem. Saját magam nem úgy látom.
Más is van így vele? Lehet bármennyire szép egy nő, nem érdekel ha már más hozzá nyúlt?
Szűz lányként ezt nekem rosszul esett olvasni. Valaki írta, hogy nem a jelenlévőkhöz szól. De azért gondolj bele kérdező, manapság már nagyon korán kezdik ezt a lányok. Most vagy 21 és sejtem nincs komoly kapcsolatod. Elég kicsi az esély arra, hogy találsz egy értelmes lányt, akivel minden passzol és még szűz is, mert neked ez a kívánságod. Ha neked nagyon tetszene egy szűz lány, de elhajtana mert ő szűz fiúval szeretné elveszteni, te hogy éreznél? Meg milyen duma ez hogy "veszít egy nő az értékéből ha már nem szűz" ? Minden embernek ugyanannyi joga van bárkivel lenni, és szerintem mindkét nemnél undorító a sok partner. Tök jó hogy te sok nővel voltál, de lehet hogy életed szerelmét ez nem fogja feldobni.
A kérdésedre a válaszom: próbálj meg változtatni, kicsit liberálisabb lenni.
Igen, nincs komoly kapcsolatom. Valójában pont most történt meg, hogy elvesztettem az érdeklődésem. Kedveltem a lányt, de "megujjazták", és igen elindult bennem a folyamat. Már zavar, holnap már sértődött leszek, és elkezdem leépíteni.
Nem hiszem, hogy nehéz lesz találni szűz lányt... csak ez a lány, jobban tetszett mint az átlag.
Ha pedig egy szűz lány elhajtana, minden bizonnyal küzdenék tovább. :D Addig amíg el nem érem, hogy változtasson a nézetén, ha mégse megy.. akkor lemondok róla.
Nem arról van szó, hogy kinek mihez van joga, vagy mi az undorító. Mint írtam semmi bajom azzal ha valakinek volt már kapcsolata, sőt az se zavar ha több 100.. De partnerként már nem tudnám elfogadni. Sima emberként/barátként bármikor.
A változtatás próbája már megvolt, de nem megy.
#11 vagyok.
Miért akarsz egyáltalán rajta változtatni? Nem normális dolog, ezt biztos te is érzed de senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak fura dolgai a magánéletben végképp. Ha nem megy a változás, akkor fogadd el hogy ilyen vagy. Nem kell bonyolítani. A szándék megvolt a változásra legalább.
Szoval ha jol latom olyan valaszokat varsz, ami megerosit abban, hogy teljesen termeszetes es jogos, amit kepviselsz.
Mert ha mar valaki leirja a velemenyet es ez nem passzol a tieddel, rogton olyan "hangnemben" valaszolsz, h a bicska kinyilik a zsebemben.
Nekem abszurd amit elvarsz. Mar nem azert, mintha olyan sok partnerem lett volna. De had dontsem mar en el, hogy kivel mikor merre es mit akarok.
Ertheto amit mondasz amugy, minden emberben van szerintem egy kis feltekenyseg az elozo partnerekre. Vagy legalabb egyszer belegondol az ember,hogy mi hogy lehetett az elozovel.
De en ugy gondolom,hogy kisse tulzasba viszed. Es olyan nincs, hogy "nem megy" , csak olyan van, hogy nem akarod elegge.
én is hasonlóan gondolkozom mint a kérdező, csak azzal a különbséggel, hogy én megtaláltam az "elvárásaimnak" megfelelő lányt, teljesen érintetlen volt :)
a kérdésedre válaszolva: szerintem nevezhető normálisnak ez a dolog, a miértjére még én sem jöttem rá, talán a büszkeségnek lehet hozzá köze: a gondolat, hogy oda rakom be a farkam ahol előttem már másé járt az nem tölt el büszkeséggel, mert csak 1 leszek a sok közül a lánynak, nem pedig az egyetlen!
nagyjából ez járhat szerintem a te fejedben is, szerintem nincs ezzel nagy baj, persze biztosan vannak, akiknek szúrja a szemét
# 17
A realitások talaján maradva legjobb esetben úgy kb. 1 % esélyed van rá, hogy egy nőnek élete végéig te legyél az egyetlen férfi az életében, akivel valaha szexuális kapcsolata volt, de egyrészt jó dolog az optimizmus, másrészt mire esetleg odáig juttok, hogy nem veled képzeli az életét a továbbiakban, feltehetően te is máshogy fogod látni ezt a kérdést némi élettapasztalattal a hátad mögött.
Amúgy lányban is van, aki hasonlóan gondolkozik, én is ismerek nem egy olyat, aki annak idején csak hozzá hasonlóan szűz pasival akart összejönni, meg olyat is, aki több hónapi együtt járás után kirúgta a huszonéves barátját, amikor volt osztálytárs révén tudomást szerzett róla, hogy a pasi átverte ilyen téren, és volt már szexuális kapcsolata mással korábban.
Ő nő létére volt úgy vele, hogy nem enged a puncija közelében olyan férfit, aki lefeküdt már más nővel (hogy szó szerint hogy fogalmazott, azt inkább nem idézném, mert nem csak vulgáris, hanem szerintem elég bántó is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!