Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy kiderült mennyit keres a pasid, és ezért megharagudtál rá?
Tegyük fel van egy nőm. Nem tudja mennyit keresek. Nyilván van egy elképzelése és ennek megfelelően áradozik rólam az ismerőseinek.
Aztán kiderül, hogy nagyon keveset keresek...összegileg is meg a szakmámhoz képest is.
És a csaj meg megsértödik mint egy kisgyerek, és egyenesen hazugságként tartja számon a dolgot.
Mert ugye ő már körbehiresztelte az ismeröseinél, hogy milyen menő pasija van. Aztán mivel bedölt ez a mentális masztija ezért a pasi a hibás. MINDENÉRT A PASIK A HIBÁSAK, nem?
OKÉ...boschnál pályáztam már vagy 5x, önállóan is meg toborzó cégen keresztül is, nem jelentkeztek sosem (2 év alatt)
Knorr bremsénél 2 interju off
meg hát voltam azért elég sok cégnél itt pesten, sehova sem kellettem.
nem csoda, csak tudod összeküszködtem ezeket magamnak.
(az mondjuk más téma, hogy a legtöbb ember ennyi munka árán már milliomos lenne, na de mindegy)
én könyvelő asszisztens vagyok egy igazán jónevű cégnél (vagyis pontosan csak leszek jövőhéttől), de tudod, mennyit szenvedtem azért, hogy ide felvegyenek? tavaly egyszer már jelentkeztem gyakornoknak, de akkor nem vettek fel, nem indokolták meg, csak nem voltam szimpi, idén megint megpróbáltam, és sikerült, viszont tavaly is, és idén is rengeteg helyen voltam interjún, de sosem adtam fel, és mindig kerestem a jobb és jobb helyeket, mert nem akarok minimálbért keresni a tudásommal
egyébként szerintem nettó 160 ezer kezdőként tök jó fizetés, más több év tapasztalattal nem keres ennyit
a csaj akiről pedig írtál, jó nagy bunkó..., engem nem érdekel, hogy a barátom mennyit keres, az a lényeg, hogy boldogok vagyunk és szeretjük egymást
azt sem értem, miért általánosítasz, volt egy rossz tapasztalatod, de ezt nem kéne mindenkire kivetítened...
a Boschról meg annyit, hogy mivel nagy cég, megteheti, hogy válogat, engem sem vettek fel oda, nem tudom miért, a telefonos interjú jól sikerült, mégsem voltam nekik szimpatikus
bosch:
volt egyetemen egy gyerek, ilyen nagy zsenigyerek volt, igaz, hogy ugy végzett, hogy a határontuli iskolája miatt kapott egy román felsőfoku nyelvvizsgapapirt.
tehát még angolul sem tudott, nem még, hogy papirral alátámasztani...
záróvizsga után kezdett ilyeneket kiirogatni facebookra, hogy "nem tud valaki pesten valami helyet ahol gépészmérnököt keresnek?"
ÉRTED? Egy zseni gyerek diplomázás után még itt tart...
aztán kb 2-3 héten belül fel is vették a boschhoz...
érdekes, neki nem tartott honapokig a kiválasztás meg ő meg tudta magát értetni a németekkel az interjun? Pedig angolul SE meg németül SEM tud elfogadható szinten.
a gépészmérnöki egy eléggé lenézett szakma, főleg ebben az országban..Ha NAGY szerencséd van, ki tudsz fogni olyan pozíciót, ahol nem szivatnak/aláznak szénné, nem látod azt ,hogy tömegével mondanak fel a kollégáid és persze a távozottak helyét nem pótolják.. A fizuemelésről meg nem is érdemes papolni.. Én az ország északi részén élek, senkinek nem kívánom ezt a helyet.. Angol C1 szinten megy, 3 hónapja a németet kezdtem el, ki tudja lehet szükség lesz majd rá..
Nem nézek le senkit sem a szakmája miatt, de az eléggé gát, hogy kint operátori/sori meóval kb 3X annyit keresel mint itt mérnökként.. Mit hordok itt össze, hiszen az ország jobban teljesít..
hát figyi, ha nem keresel jól gépészmérnökként az CSAKIS A TE HIBÁD, semmirekellő tutyimutyi ember vagy, értéktelen, stbstb
TESSÉK leirtam helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!