Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a csaj aki járni akar velem, nevelőszülőknel nevelkedett. Honnan tudhatom meg, hogy nem roma származású -e?
Szóval még ő tesz neked szívességet?
Vágom én...neked még kutya sem való, nem hogy barátnő!
Mégis mi bajod a romákkal?
Én félig cigány vagyok és büszke. Diplomás értelmiségi vagyok, 4 nyelven beszélek, és most tanulom az ötödiket. Sorolhatnám még...
Sőt mi több, szinte biztosan van bennem, zsidó, török, szerb, osztrák, román, stb. vér is.
Te ki vagy? Rasszista?
Sokan vannak akik, ha lehetőséget kapnak képesek bizonyítani. Ha nem is elméleti matematikus, de legalább normális festő, ács, kőműves lehet belőlük.
Előítéletektől én sem vagyok mentes, de ezeket nem bőrszín, vallás, egyéb nagy halmaz alapján hozom. Ahogy te mondtad, én pl. gyakorta szívesen felkoncolnám az ostoba, szűk látókörű embereket, azokat, akik önteltségükben saját korlátaikat képtelenek belátni... károsak. Röviden, az emberiség lépfenéjét. Nem érezném jobban magamat ettől.
Hülyegyerek Pistikét sem pofán vered, hanem elküldöd iskolába. Jó esetben...
Na de hagyjuk ezt inkább a szexualitás kategóriában.
6-os voltam, Ufff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!