Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy kiderült mennyit keres a pasid, és ezért megharagudtál rá?
Tegyük fel van egy nőm. Nem tudja mennyit keresek. Nyilván van egy elképzelése és ennek megfelelően áradozik rólam az ismerőseinek.
Aztán kiderül, hogy nagyon keveset keresek...összegileg is meg a szakmámhoz képest is.
És a csaj meg megsértödik mint egy kisgyerek, és egyenesen hazugságként tartja számon a dolgot.
Mert ugye ő már körbehiresztelte az ismeröseinél, hogy milyen menő pasija van. Aztán mivel bedölt ez a mentális masztija ezért a pasi a hibás. MINDENÉRT A PASIK A HIBÁSAK, nem?
Itt nem elsősorban a lány a hülye, hanem aki elhiteti vele, hogy milyen jól keres, mikor közben egy csóró...
A csaj is anyagias ilyen alapon, de egy normális csávóval össze se jött volna akkor...szóval.
na én aztán nem hitettem el vele semmit...gépészmérnök a végzettségem, szakmában is dolgozom, én csak elmondom hogy miket csinálok, ő meg ebből ugy gondolja, hogy keresek vagy 300ezret...közben meg 160at.
az egy dolog, hogy hangzatos amit csinálok, de attól még ez egy végtelenül lepukkant cég, multja fényes csak.
Ha szerinted is keveset keresel a szakmához képest, akkor miért nem váltasz?
Na nem a pénzéhes libák miatt, hanem a jövőd miatt.
azért nem váltok, mert tudom, hogy máshova úgysem kellenék, vagy NAGYON NAGYON nehezen találnék másik állást...
vagy max vidéken...de én pestről el nem megyek. Nem fogok leköltözni falura meg mittudomén hova csak azért, mert ott nehéz munkaerőt találni ezért a drágalátos cégek enyhítenek az elvárásaikon (mégsem mennek csődbe az így felvett emberek miatt NAHÁT)
eddig minden interjun csak ámitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!