Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sokaknak nem szopik a barátnőjük? Vagy egy idő utan ra lehet Mindenkit venni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 12:19
11/18 anonim válasza:
Én szeretem leszopni a barátom. Ő nekem az első, de már az elejétől fogva csinálom neki és élvezem is. 19/L
12/18 anonim válasza:
Régebben nem igazán szerettem,de most már bármikor szívesen csinálom.
13/18 anonim válasza:
Igazatok van lányok,kik furulyáztok, és nektek is fiuk kik nyaltok.Ahol ez kölcsönösen nem történik, ott valami nem kerek!!!
14/18 anonim válasza:
Csak akkor csinálom, ha kinyal előtte.
Aki nem nyal, az kuka, megy a levesbe. Olyan nem kéne.
15/18 anonim válasza:
Én sokáig nem csináltam a pasimnak, mert az exemnél mindig fájt a torkom utána.. de mostmár szivesen csinálom neki, megengedtem azt is, hogy a számban menjen el, de sajnos rossz vége lett mert majdnem elhánytam magam :(((
16/18 anonim válasza:
Én imádom, nem is értem azt aki nem. De lehet, hogy van valami rossz tapasztalat a múltból vagy ilyesmi. Engem az első barátom "tanított" meg rá és semmi negatív emlékem nem fűződik hozzá. Illetve neki nem is volt nagy szerszáma, tehát a mélytorkozás sem fájt. Na ehhez képest a mostani pasimnak kb. kétszer akkora van és vele ez elég fájdalmas volt. Ha valakinek pl. ez lett volna az első ilyen tapasztalata, akkor tényleg megértem, hogy elmegy tőle a kedve örökre. De ha türelmes vagy, akkor szerintem mindenkit rá lehet venni egy idő után.
17/18 anonim válasza:
Eleinte ockodtam tole, de szep lassan belejottem, izgat nagyon ha cumizom a parom, mar attol bezsongok ha az ujjat dugja a szamba s jatszadozok vele, ot is izgatja, mire leerek a lenyegre all mint a covek, jobb sincs mint egy dagado himvesszovel jatszadozni es hallani a parom kelyes nyogeset, a melytorkozast megtanulni ido kell es turelem, miota megtanultam hogy csinaljam hogy nekem se legyen kellemetlen imadom csinalni, csak nem szeretem ha a parom elragadtatja magat es o nyomja le a torkomon..
18/18 anonim válasza:
Utolsó: És szerinted ez volt a kérdés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!