Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak kudarcként élik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kudarcként élik meg, ha az aktus során nem tud elélvezni a barátnőjük?

Figyelt kérdés

A barátomon szoktam látni,hogy csalódott,amiért nem vagyok képes hüvelyi orgazmusra. Pedig nagyon élvezem az együttlétet, és ő is kísérletezget,figyeli a reakcióimat, és arra törekszik,hogy elmenjek én is.

De ettől ugye nem érzitek azt,hogy rosszak lennétek az ágyban?

2016. jan. 26. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Fogalmam sincs mit élhet ez esetben át egy nő, mivel eddig minden barátnőm nyögött, remegett, zihált szex közben. :D
2016. jan. 26. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
velem ritkán fordult csak elő h nem ment el de akkor kis csalódottság mindig volt bennem, de a következőnél csakazértis mindent bele adtam :D
2016. jan. 26. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

A pasid tudhatná, hogy a nők kis százaléka képes csak hüvelyi orgazmusra.

Ccsikló által azért elvihetne a paradicsomba.

2016. jan. 26. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csináld amit első mond. Nyögj, zihálj, remegj, és azt hiszi, amit az első...
2016. jan. 26. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, de az sikerélmény, amikor sikerül.
2016. jan. 26. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
én annak örültem, ha a barátnőm elélvezett, ha nyalástól csiklósan, vagy a farkamtól, tulajdonképpen mindegy volt mindig is. legyen orgazmusa. ha egyszer egyszer nem jön össze az nem gond. lehet fáradt vagy valami más gondja. ha többször nem lenne, az már csalódottá tenne, illetve frusztráltá.
2016. jan. 26. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szex közben tudsz magadnak segíteni csiklónál.

Izgasd közben magad, úgy könnyebb.

22 N

2016. jan. 26. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én exemet nem érdekelte, élvezem-e a szexet vele.
2016. febr. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!