Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik!?
Dósa Fanniról:
Egyáltalán nincs csúnya feje. Az, hogy sok sminket használ egy dolog, de amúgy is szépek az arcvonásai, tehát smink nélkül is jól nézne ki. A szoli nem zavar, a push-up sem, az meg hogy erkölcstelen, kb ugyanolyan érv, hogy buta. Nem a jelleméért, vagy az eszéért szeretjük az ilyen nőket. Az alakjába nem is lehet belekötni.
Egy érdekes gondolat a 18:32-esnek:
Ezt írod:
"Az életcéljuk az,hogy a külsőjükkel felhívják az összes férfi figyelmét magukra."
-->Ha értenél az evolúcióbiológiához, akkor tudhatnád, hogy már a nők mellei is azért alakultak ki, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét a szexuális szelekció során. Ezeket tehát a csajokon számon kérni értelmetlen.
Maradjunk annyiban, hogy SZERINTED jó nő dósa fanny.
Mindenkinek más az ízlése, fogadjuk ezt el.
Jól is van ez így szerintem XDDDDDDDDDD
Most ezt mindenkitől meg fogod kérdezgetni?
Férfi. Gondolom most jön, hogy örülnék én dósa fannynak.
Általában a nők irigység, a pasik a sikertelenség miatt nem szeretik az ilyen nőket, ezért kérdem.
De oké, egyezzünk meg abban, hogy nekem bejön a Dósa, és kész. xD
"nők irigység, a pasik a sikertelenség miatt nem szeretik az ilyen nőket"
Az ilyen Palvin Barbara színvonalú nőknél van ez a jelenség, nem hiszem, hogy bárki is irigykedne dósa fannyra,vagy bármelyik pasinak olyan hatalmas sikerélmény lenne, egy ilyen "nehezen" kapható nőt felszedni. :DDDD
Csajok!
Hagyjátok má rá erre a kis b..zira
Csak az ilyen tömeg csajok tetszenek neki
Gondolom még életében nem látott egy valódi p..nát
Hát, ez nem egy igazi férfi, nem olyan, mint Torrente
Nem ez a csávó kell nektek!
38f
Utolsó! Gratulálok. Szerintem helyesírási tanácsadónak kellene menned!
De leszarom amúgy mert csak ékezet nélkül irtam uuhhh kövezz meg. :)
Amúgy nem értem hogy jutottunk el a férfi mellkastól Pintér Natihoz...de köszi a válaszokat. amugy 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!