Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sötétebb vagy világosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sötétebb vagy világosabb bőrű/hajú/szemű emberek jönnek be neked jobban általában? Te magad milyen vagy?

Figyelt kérdés
Férfi és női válaszok is érdekelnek, ha lehet korral együtt és azt írd le te milyen vagy. Köszi!
2016. febr. 15. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Barna szem,barna haj,világos bőr,nyáron barna.

25f vagyok.Elegendő sármmal.

Ha valakit érdekel lányok közül,küldök nekik képet,és eldönthetik,így van e.

A világos szemű lányok jönnek be,hajszín mindegy,a bőre ne legyen nagyon barna.

2016. febr. 15. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem az ideál: szőke haj, kék szem, aranybarna bőr. Én: barna haj, kék szem, aranybarna bőr. 38/F
2016. febr. 15. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
48, barna haj, sötétbarna óriási szemek, és nem a külső alapján döntök. Volt már szőke, kék szemű vékony és sötét hajú, bőrű és szemű duci roma lány is!
2016. febr. 15. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem nincs ideálom,imádom minden férfit!

és rasszista sem vagyok

ami azt illeti szívesen tartanék magam mellett egy ázsiai fiút (is)

:)

18/L

2016. febr. 15. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Szőkésbarna hajam van, világos bőröm, de nincs konkrét ideálom, a mostani párom fekete hajú :)) 27N
2016. febr. 15. 12:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Szőke hajú, világos bőrű, zöldesbarna szemű vagyok.

Legjobban a barna és fekete hajú, sötét szemű, barnásabb bőrűek jönnek be.

2016. febr. 15. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Világos haj,szem és bőr tetszik,az én hajam és szemem sötét,a bőröm világos. 31/N
2016. febr. 15. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Megőrjítenek a barna szemű, sötétbarna hajú, mediterrán típusú nők. pl. spanyolok, olaszok, szerbek, bolgárok. Imádom az ilyen típust. Ennek ellenére eddigi legnagyobb szerelmem zöld szemű és szőke hajú nő volt :D

Én magam barna hajú vagyok, és zöld szemű férfi.

2016. febr. 15. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs idealizált képem. Minden haj és szemszín bejön. A bőre meg mindegy hogy világos vagy átlagos vagy sötétebb. Az összkép fontos. Tetszik mindegyik típus.

A hajam barna, szemem kékes zöld, bőröm átlagos, se men világos, se nem sötét. Nyáron jó alaposan le szoktam barnulni.

2016. febr. 15. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szőke hajú kék szemű világos bőrű szeplős pasikat szeretem. Én is szőke hajú kék szemű vagyok. 25L
2016. febr. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!