Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy terhes...

Létezik olyan, hogy terhes valaki, és mégis megjön neki? De nem úgy mint ahogy általában szokott, hanem sokkal kevesebb . és nem olyan sűrű, és söt3tt, hanem világosabb

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze.
2015. ápr. 18. 13:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Melyik teszt a leges leg bisztosabb???
2015. ápr. 18. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, amelyiket az aktus után minimum két héttel végeznek el, megfelelően koncentrált vizeletből (=előtte 6-7 órán át nem pisilsz és nem fogyasztasz sok folyadékot).

Erre a 300 Forintos X-epil is tökéletesen képes.

2015. ápr. 18. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Hat ha mar "megjött", de ugy gondolod, hogy megis baba van, akkor igazabol barmelyik ki tudja mutatni, vegyel valami erzekenyebb tesztet, az biztosabban mutatja. Konkret markat nem tudok, mert rengeteg van. :) drukkolok!
2015. ápr. 18. 13:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Ohh, nagyon köszönöm a kedves válaszokat :))) de elmondom akkor a tüneteimet.. Ès ti mondjátok meg nekem, hogy vegyek e tesztet vagy inkább hadjam.. Na szoval.. Amikor vartam a mensimet akkor nem ereztem hogy megfog jonni, csak fajtak a melleim vagyis a mellbimbom.. Utana megjott de rozsaszinnel indult utanna beindult a halvany piros de az is csak keves.. Ami furcsa mert nekem nagyon sok szokott lenni de most keves volt es keves ideig tartott mivel 6 napig szokott tartani elèg sűrű.. Most pedig 4 napig tartott.. Voltak benne kis darabok de az sem sokáig.. Ès amikor elmúlt, Akkor barnás volt.. De rosszul is ereztem magam.. Es mèg mindig faradekony vagyok nagyon..es van mikor rosszul erzem magam az ennivalotol.. De van mikor èhes vagyok de mègsem birok enni.. Fáj a fejem.. Na szerintetek??
2015. ápr. 18. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Nos, a mensi mennyisege nagyon sokmindentöl függ, nekem is 6 napig tart altalaban, egyszer volt 4 napos, es elötte volt is halvany pozi tesztem, de aztan megjött, es addigra a teszt is negativ lett. AKkor szinte minden korai tünetet ereztem, azert is csinaltam a korai tesztet, aztan jött a csalodas.

En a helyedben egyelöre nem csinalnek tesztet, hanem reggelente ebredeskor megmernem a hömet, az sokat elarul. Vagy nem tudom :) attol függ, sajnalod-e a penzt egy tesztre :) mert ha nem, akkor a sajat magad megnyugtatasara csinalj inkabb egy tesztet :)

de eleg kicsi az esely, ha mar meg is jött, de azert persze elöfordulhat, söt, lehet tenyleg erdemes lenne, mert ha megis baba van, akkor azonnal el kellene menned nögyogyaszhoz, mert a verzes sosem jo jel.

2015. ápr. 18. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan 300 Forint ennyire a földhöz vág, hogy "szavazás" kell róla, hogy vajon vegyél-e tesztet?

Megjöhet "darabosan" is attól még hogy terhes vagy (Olvass:

[link]

Illetve van, akinek semmilyen tünete nincs. A tünetek típusa, erőssége pedig egyénenként változik.

Ha a vizeletsugaras tesztnek nem hiszel, akkor bármelyik laborban beutaló nélkül ~500 Forinttért 100 %-osan megállapítják neked vérvételből is, hogy az vagy, vagy sem.

2015. ápr. 18. 14:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem a pènz miatt.. :) csak nem akarok csalodni.. De veszek.. Hát nem vág földhöz 300 ft... :D hidd el, hogyha az 5000 ft-os a leg tutibb akkor azt veszem meg .:) de kèg várok egy kicsit.. Addig is kikèrtem a vèlemènyeteket.. Ami azt illeti.. Sokat olvasok erről ..:) de köszönöm a válaszokat.. Írjatok mèg sokan :)
2015. ápr. 18. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi mensim volt a nemvartkor.

Vetelessel vegzodott.

Ne huzd az idot, vegyel tesztet. Ha terhes vagy, akkor azonnal doki. Egyaltalan nem biztos hogy baj van, de a verzes nem normalis dolog terhesseg alatt.

2015. ápr. 18. 15:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Rendben holnap venni fogok egy tesztet :) ès elis megyek dokihoz.. :)
2015. ápr. 18. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!