Létezik olyan, hogy terhes valaki, és mégis megjön neki? De nem úgy mint ahogy általában szokott, hanem sokkal kevesebb . és nem olyan sűrű, és söt3tt, hanem világosabb
Az, amelyiket az aktus után minimum két héttel végeznek el, megfelelően koncentrált vizeletből (=előtte 6-7 órán át nem pisilsz és nem fogyasztasz sok folyadékot).
Erre a 300 Forintos X-epil is tökéletesen képes.
Nos, a mensi mennyisege nagyon sokmindentöl függ, nekem is 6 napig tart altalaban, egyszer volt 4 napos, es elötte volt is halvany pozi tesztem, de aztan megjött, es addigra a teszt is negativ lett. AKkor szinte minden korai tünetet ereztem, azert is csinaltam a korai tesztet, aztan jött a csalodas.
En a helyedben egyelöre nem csinalnek tesztet, hanem reggelente ebredeskor megmernem a hömet, az sokat elarul. Vagy nem tudom :) attol függ, sajnalod-e a penzt egy tesztre :) mert ha nem, akkor a sajat magad megnyugtatasara csinalj inkabb egy tesztet :)
de eleg kicsi az esely, ha mar meg is jött, de azert persze elöfordulhat, söt, lehet tenyleg erdemes lenne, mert ha megis baba van, akkor azonnal el kellene menned nögyogyaszhoz, mert a verzes sosem jo jel.
Most komolyan 300 Forint ennyire a földhöz vág, hogy "szavazás" kell róla, hogy vajon vegyél-e tesztet?
Megjöhet "darabosan" is attól még hogy terhes vagy (Olvass:
Illetve van, akinek semmilyen tünete nincs. A tünetek típusa, erőssége pedig egyénenként változik.
Ha a vizeletsugaras tesztnek nem hiszel, akkor bármelyik laborban beutaló nélkül ~500 Forinttért 100 %-osan megállapítják neked vérvételből is, hogy az vagy, vagy sem.
Nekem is ilyesmi mensim volt a nemvartkor.
Vetelessel vegzodott.
Ne huzd az idot, vegyel tesztet. Ha terhes vagy, akkor azonnal doki. Egyaltalan nem biztos hogy baj van, de a verzes nem normalis dolog terhesseg alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!