Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki 50-100 ezres lakosságú városban mik a legjobb módszerek csajozni általában?
Nem. Eddig éltem 2 évet a 2,5 milliós Budapesten (agglomerációval együtt) és a 180 ezres Szegeden. Itt jól mentek a dolgok
Ahhoz képest most a 75 ezres Szolnokon és 55 ezres Egerben úgy látom máshogy mennek a dolgok.
Előbbi helyeken sikeres voltam, utóbbi helyek úgy látom más csajozási módszert igényelnek. És a pénzhez egyik helynek sincs semmi köze, nem erről beszélek?
Valami az elsőnél hasznosabb válasz?
Most erre mit mondjak? Fszom belétek?
Nem igaz, hogy nem tudtok értelmesen válaszolni. Vannak itt olyan férfiak, akik 3-4 hónapnál többet éltek legalább két különböző méretű városban az életükben? Mondjuk Budapesten vagy egy vidéki nagyvárosban? Vagy egy vidéki nagyvárosban és egy vidéki kisvárosban?
Akinek már volt ilyen, az rájöhetett, hogy valamennyire máshogy kell csajozni A 2,5 milliós Budapesten és a 200 ezres Szegeden vagy a 200 ezres Szegeden és az 50 ezres Egerben.
A nőknek egyrészt mások az elvárásaik és más szintűek (több/kevesebb) az elvárásuk különböző helyeken ÁLTALÁBAN. Még nem kaptam rá hogyan kell kisebb helyeken is ugyanolyan sikeresen csajozni mint nagyobb helyeken. Ehhez kérek segítséget. Olyan írjon, aki már rendelkezik minimális élettapasztalattal és átélt hasonlókat, rájött arra hogy különböző méretű városokban kicsit különböző módon kell csajozni általában. Köszi!
5:
Eddig mely magyarországi városokban és mennyi időket éltél?
Kedves Kérdező!
Munkámból kifolyólag meglehetősen sok városban voltam már otthon életem során. És bizton állíthatom, hogy a csajok mindenhol egyformák. Egyiknek ez a stílus jön be, a másiknak meg az. :-))
Biztos, mindenkire ráhúzható módszer nem létezik, mindig az adott szituáció a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!