Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért lehet, hogy általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy általában a petite (apró, vékonyka) lányokba szorul a legtöbb szexualitás, élet?

Figyelt kérdés

Nem egynél tapasztaltam már. Kb. 155-160 köztiek, olyan 45-50 kg súlyúak, mégis tele vannak élettel és izzanak a szexuális energiáktól. Durván kívánatosak voltak és perverzek. Komolyan kezdek rákattanni az ilyen nőkre. :D

Te is tapasztaltál már ilyet?

2016. febr. 7. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Sztem ez nem attól függ. Legjobb barátnőm 175 magas és 85 kiló hozzá....és sokszor bolondabb beválalósabb nálam, pedig én az említett kategóriába tartozom. Valszeg csak szerencsésen nyúltál bele
2016. febr. 7. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,épp jellemző rám.De amúgy ez általánosítás.
2016. febr. 7. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

8 lánnyal voltam az életben. Kettő volt 160 cm alatti, kettő 175 cm feletti, a többi a kettő között.

A legjobb a szex a két legmagasabb lánnyal volt, akik 178 és 182 cm magasak voltak.

Mondjuk a többivel sem volt rossz, de én a legmagasabbakkal élveztem leginkább és nagyon megmaradt hogy mennyire képesek voltak élvezni a szexet.

2016. febr. 7. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy telt alkatú nőhöz kapcsolódik életem legjobb szexuális élménye, szóval szerintem személyiségfüggő.
2016. febr. 7. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is egyénfüggő mert nekem is pont a másik oldalfelé dől a mérleg. A ducibb, husis lányok voltak igazán imádni való, bevállalós, kellően perverzek, vadak :)

De volt apró, véknyabb lánnyal is hasonlóan jó kalandom szóval nem ettől függ. :)

2016. febr. 7. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet van benne valami :D

159 centi vagyok, 50 kg (ha betolok egy pizzát 51:dd) és igen,eddig a legtöbb pasimhoz képest kicsit nimfomániásnak tartom magam, meg legtöbbször én vagyok az, aki több mindent bevállalna ha igény lenne rá, és teljesen természetes is mindez :D

Bár csoporttársam is hasonló kaliber, ő rá sem nézne "úgy" egy pasira ..

2016. febr. 7. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!