Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet, hogy általában a petite (apró, vékonyka) lányokba szorul a legtöbb szexualitás, élet?
Nem egynél tapasztaltam már. Kb. 155-160 köztiek, olyan 45-50 kg súlyúak, mégis tele vannak élettel és izzanak a szexuális energiáktól. Durván kívánatosak voltak és perverzek. Komolyan kezdek rákattanni az ilyen nőkre. :D
Te is tapasztaltál már ilyet?
8 lánnyal voltam az életben. Kettő volt 160 cm alatti, kettő 175 cm feletti, a többi a kettő között.
A legjobb a szex a két legmagasabb lánnyal volt, akik 178 és 182 cm magasak voltak.
Mondjuk a többivel sem volt rossz, de én a legmagasabbakkal élveztem leginkább és nagyon megmaradt hogy mennyire képesek voltak élvezni a szexet.
Szerintem is egyénfüggő mert nekem is pont a másik oldalfelé dől a mérleg. A ducibb, husis lányok voltak igazán imádni való, bevállalós, kellően perverzek, vadak :)
De volt apró, véknyabb lánnyal is hasonlóan jó kalandom szóval nem ettől függ. :)
Lehet van benne valami :D
159 centi vagyok, 50 kg (ha betolok egy pizzát 51:dd) és igen,eddig a legtöbb pasimhoz képest kicsit nimfomániásnak tartom magam, meg legtöbbször én vagyok az, aki több mindent bevállalna ha igény lenne rá, és teljesen természetes is mindez :D
Bár csoporttársam is hasonló kaliber, ő rá sem nézne "úgy" egy pasira ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!