Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor használnák a barátnőmmel. Vélemény?
üdv!
vázolom a kérdést,1,5 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel,ebből 1év4hónap távkapcsolat volt,nem soká költözünk össze,de fél éve jegyben járunk,ő18 én 23,és igazából mostanság kezdem beismerni magamnak ,azt amit eddig nem nagyon akartam:biszex a leányzó.
elfogadom,így szeretem,nem zavar.
arra gondoltam,veszünk egy vibrit és én csinálom neki azzal is meg mindenhogyan,feldobja a nemi életünk,ami így sem unalmas :).mit gondoltok erről?
szerintetek örülne neki?nem nagyon van tapasztalatom a segédeszközökkel,konkrétan nem is láttam eddig kb. egyetse.köszi a választ se
Lepd meg egy vibrivel, jól el lehet vele játszani. Valami igényesebbet vegyél, mert az olcsók anyaga káros anyagokat tartalmazhat, amitől viszkethet. Lehet érdemes együtt elmenni a szexboltba, közösen kiválasztani, hogy mit szeretne, mert sokféle van, sokféle méretben. A szexboltban nem kell parázni meg szégyenlősködni. :) A vibráló tojások is nagyon jók, mi el szoktunk menni buliba, úgy hogy neki bent van a tojás, nálam meg a távirányító :)
Miből gondolod, hogy biszex?
37F
saját bevallása szerint van egy komoly biszex,hajlama,és köszi a tippeket
kösz az oltást,legalább a hangulat jó:D azért gondoltam erre,mert lehet hogy csak a kiváncsíság hajtja,akkor meglehet ez kielégíti,és amúgy is szeretek megadni neki mindent amit csak tudok,ha meg tényleg biszex,akkor elfogadom úgy,ahogy a kérdésben leírtam elsőre:)
ja,am nem gáz,ilyen kész.én meg szemüveges vagyok :D csak azt kicsit nehezebb elfogadni,h más is kell neki érted, menni fog csak idő kell.
azt nem szeretem,ha mindenki őket nézi,meg összesúg a hátuk mögött.tudom milyen g*ecik az emberek,és perverzek a pasik,felbasz a gondolo
t,hogy mit témázhatnak,tudod mi van a fejükben én is férfi vagyok ez ilyen
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!