Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez izgató vagy inkább ilyesztő?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy hevesen csókolózol a pároddal, és ő nekinyom a falnak, vagy felemel, elvisz az ágyig, és leteper. Nem túl erősen, de azért határozottan :) Ez félelmet kelt, erőszakosnak hat, vagy inkább beindító?2016. febr. 14. 16:00
12/19 anonim válasza:
Nagyon is izgató!!!:) Mit meg nem adnék érte, ha egyszer így leteperne a férjem...
13/19 A kérdező kommentje:
Na jó, ezt a pasik komolyan nem csinálják? :D Nekem minden vágyam, hogy így széttépjek egy nőt. Csak sajnos nincs kit :D Meg félek is, hogy megijedne. Vagyis mostmár nem :)
2016. febr. 14. 18:26
14/19 anonim válasza:
Valószínűleg pont az a gond, hogy a pasik nem merik elégszer megtenni!!! Pedig szerintem 99%-ban sikert aratnának vele! Ha meg mégsem, azt úgyis éreznék menet közben, és akkor át lehet menni gyengédebb verzióba.
Minél határozottabb és önállóbb egy nő, annál inkább vágyik arra, hogy vele még határozottabban bánjanak.
15/19 anonim válasza:
Hat nekem nagyon bejon.sot!de kinek mi...
16/19 anonim válasza:
Ez minden nőnek bejön. Csak a férfiak ritkán csinálják.
17/19 anonim válasza:
Én valószínűleg megijednék, függetlenül attól, hogy a páromról van szó. Rossz tapasztalatok. Szóval, ha bántak vele erőszakosan, akkor nem biztos, hogy díjazza a dolgot.
19/19 anonim válasza:
Nálunk ez az alap. :)
Ennél durvábbakat is szoktunk, én nagyon élvezem.
Persze mindig figyelembe kell venni az aktuális pár igényeit és az alapján meghúzni a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!