Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nem érzitek kellemetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem érzitek kellemetlennek ha eltart a pasitok?

Figyelt kérdés
Pl. nincs házasság, sem gyerek, keresőképesek vagytok... Normálisan tettem fel a kérdést, nem lekezelően, kérném, hogy hasonlóképpen válaszoljatok, köszönöm!
2016. jan. 4. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
de igen,ezért nem is tart el.
2016. jan. 4. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
De és ezért nen tart El :D
2016. jan. 4. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén szólva még egy olyan barátom sem volt (beleértve a mostanit is), aki erre képes lett volna a fizetéséből. Amúgy az nem zavarna, ha sokkal többet keresne, mint én, de az az érzés kell, hogy a magam lábán is meg tudnék állni.
2016. jan. 4. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Még nem tartottak el és nem is akarom. Az ismeretségi körömben sincs ilyen.
2016. jan. 4. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Az együttélést is kellemetlennek érezném.

Szóval ha már saját lakásban élek, értelemszerű, hogy annak alapjait én (és az eredeti családom) teremtem meg.

Ha a fiú sokkal jobb módú, és szivesen, viszonzás nélkül adja, tudok elfogadni is.:)

2016. jan. 4. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:

nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni (még nem is voltam).

az is épp elég kényelmetlen, ha a szüleid tartanak el, míg fősulira jársz, vagy míg nem találsz utána munkát.

2016. jan. 4. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Igazából kellemetlen, meg nem tudnék csak semmit tenni és eltartva lenni. Muszáj dolgoznom így is úgy is, mert amúgy ellustulok, meg nem is érezném jól magam a semmittevésben, vagy csak a háztartás vezetésében.
2016. jan. 4. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:

kiszolgalatot helyzetben egy okos no soha nem megy bele

Inkabb tanul dolgzik munkat keres

2016. jan. 4. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Annak érezném, eszem ágában sincs eltartottnak lenni :D
2016. jan. 4. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Társadalmi elvárás, hogy a nő dolgozom, mint az igásló, tartsa el magát, cicomázzon, főzzön, vigye a házimunka nagy részét, és közben mosolyogjon.

Az emancipáció lényege nem ez kéne hogy legyen, hanem a választás lehetősége. Szerintem nem ciki, ha a párom tart el, ha nem kihasználom, hanem így működünk jól, egységként. Azaz én is hozzáteszem a magam részét a családunkhoz, akár úgy, hogy bevásárolok, hivatalba járok, főzök, kivasalom ingét, vagy úgy, hogy gondoskodom a gyerekeinkről. A modern kornak úgy kéne kinéznie, hogy ha akarom, akkor dolgozatok (férfire és nőre is értem), ha akarom, akkor máshogy járulok hozzá a családunkhoz, úgy, ahogy a párommal meg tudjuk beszélni. Hogy csak mi ketten döntjük el, hogy ki mekkora részt vállal a pénzkeresésből, és mekkorát a mindennapi feladatokból.

De sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben ezt kevés család engedheti meg magának (mi se). És innentől jönnek azok a válaszok, hogy egy nő legyen képes gondoskodni magáról (attól még, hogy épp nem keres, ha szüksége lesz rá, meg fogja oldani), meg hogy mennyire unatkoznék otthon.

Más dolog a plázacicákról beszélni, de nekik meg az a munkájuk. Az ilyen kapcsolatokban a férfi általában tisztában van vele, hogy a szexért és a megjelenésért fizet.

2016. jan. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!