Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez izgató vagy inkább ilyesztő?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy hevesen csókolózol a pároddal, és ő nekinyom a falnak, vagy felemel, elvisz az ágyig, és leteper. Nem túl erősen, de azért határozottan :) Ez félelmet kelt, erőszakosnak hat, vagy inkább beindító?2016. febr. 14. 16:00
1/19 A kérdező kommentje:
jó ég :D bocsi.
-ly
+j
2016. febr. 14. 16:01
3/19 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul egyáltalán. Bár nekem sokszor hangulatfüggő.
5/19 anonim válasza:
Én imádnám, igaz én a vad szexért vagyok oda. :D
7/19 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy férfi határozott, irányító, szenvedélyes. Szóval imádnám.
Esetleg a szűz lányoknak vagy a nagyon kezdőknek lehet talán ijesztő, de nekik is jobb, ha a pasi határozott, mint ha vacakol.
8/19 anonim válasza:
Nagyon is beindít, szeretem, ha a férfi határozott. Egyik kedvenc pózom, mikor nekinyom a falnak, a nyakamat csókolja/szívja miközben keményen dolgozik hátulról. Csodás érzés, mikor a fal és a teste közé préselődöm.
22L
10/19 anonim válasza:
Dehogy ijesztő! Még igényelném is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!