Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nálatok tabu a fenékbő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok tabu a fenékből szájba?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon perverz vagyok, és sok ehhez hasonló vágyam van, de esélytelennek érzem, hogy megélhessem. Mennyire van nálatok az ilyesmi kizárva? 25/F
2016. febr. 13. 23:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"De nekem ez eszembe nem jutna, mint szexuális opció.. pedig nálunk nagyon megvan a főlé és alárendelt viszony a szexben"

Pedig szub nők elég gyakran számolnak be arról, hogy az A2M az egyik leggyorsabb út ahhoz, hogy subspace-be kerüljenek. Persze nyilván kinek mi a "nagyon megvan a fölé és alárendelt viszony".

2016. ápr. 27. 21:03
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, lement 4 oldal es meg senki sem linkelte??? :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=WnphL3-b02M

2016. ápr. 27. 23:43
 33/43 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk nincsen tabu. Orál, anál, punciba, majd szájba, popsimból is jöhet szájba nyugodtan. Soha nem volt semmi baj, nyilván előtte tisztálkodunk, (kicsit talán többet, máshogy, mint normál szexnél), de évek óta semmi fertőzés, semmi baj nem volt.
2016. máj. 8. 21:30
 34/43 anonim ***** válasza:

háát :D nem hiszem. bár lehet meggondolnám. mert nálunk sincs tabu. bár anál se volt még. de azt engedném és szeretném is :)

de nem biztos h engedném h onnan a számba tegye :D viszont a puncimból a számba már volt. abba nincs semmi :)

2016. máj. 10. 18:23
 35/43 anonim ***** válasza:
Nálam nem tabu.
2016. máj. 10. 18:38
 36/43 anonim ***** válasza:
Fenékbe gumival van, gumi le, megtörlöm és mehet szájba. Ennyire egyszerű.
2016. máj. 19. 08:55
 37/43 anonim ***** válasza:
65%
Ó nyugodtan rakd a számba,de anál után szeretnék belefosni a szádba...nekem ez a perverz vágyam,ugye nem baj?
2016. máj. 19. 09:05
 38/43 anonim ***** válasza:
40%
Lehet beteg vagyok,nem tudom... Mi olykor csináljuk fenekbe,mind2en imadjuk. El sem gondolkoztam rajta,hogy ne kapnam be... Nekem valahogy olyan magától értetődő,az en testén,kitisztítom magam előtte,nincs mitol undorodnom. Nem büdös,nincs íze,es nem koszos a farka,nyilván ha az lenne akkor azért lemosatnam vele... A spermat is lenyelem,soha eszembe se jutott kikopni. Biztos nem vagyok normális... :) 19/L
2016. máj. 19. 09:28
 39/43 anonim ***** válasza:
*en testem. Bocsi telefonról írok.
2016. máj. 19. 09:29
 40/43 anonim ***** válasza:

Kizárt. Fenékbe is csak gumival engedem.

20/l

2016. jún. 12. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!