Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyanról, hogy a lány akart valamit szexuálisan, és a férfi nem ment bele?
Igen...
Kikötözés,aztán a durvulások.
N
Sajnos olyan lánnyal még nem találkoztam aki olyat szeretett volna amit én nem!
F/60
Tudok, nekem is volt két olyan dolog, amit feldobtam a Páromnak, és nem volt rá nyitott (vagy ha az is játszik, hogy a szokott repertoárban már szereplő dolgot csinálni nem megszokott helyen, akkor három).
Ha meg az itteni kérdésekre gondolok vissza, emlékszem olyanra, aki szeretett volna prosztata masszázst csinálni a párjának, de a pasi nagyon nem akarta, olyanra, akinek az anális szex gondolatától is undorodott a párja, pedig ő rá volt kattanva az előző kapcsolatában, olyanra is, akinek erre a felcsatolhatós dologra nem volt nyitott a párja, és ahhoz kért itt ötleteket, hogy hogy tudná rávenni arra, hogy legalább egyetlen egyszer próbálják ki, jó pár olyanra, akik hiába szerették volna, ha a barátjuk durvábban bánik velük az ágyban, a férfi meg inkább romantikus-összebújós típus volt, és megmondta, hogy képtelen lenne vörösre paskolni a kis hátsójukat, vulgárisan beszélni velük, egyebekről nem is beszélve, meg volt, akinek nem engedte kikötözni magát a pasija, ő hiába fantáziált erről stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!