Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudtok olyanról, hogy a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyanról, hogy a lány akart valamit szexuálisan, és a férfi nem ment bele?

Figyelt kérdés
Mert persze a fordított esetben a csapból is ez folyik, de így?

2016. jan. 9. 20:57
1 2 3
 1/21 Sulek Péter ***** válasza:
Igen kapcsolatban volt és csak szexet akart, szerető meg nem leszek :)
2016. jan. 9. 20:59
 2/21 Sulek Péter ***** válasza:
Meg olyan is volt,hogy összefeküdt mindenkivel, az ilyenhez nincs kedve senkinek :)
2016. jan. 9. 20:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Jajj de nem így értem, hanem hogy orál, anál, popsiba ujj, vagy bármi szexuálisan, amit a férfi elutasít hogy őt így kell elfogadni.
2016. jan. 9. 21:01
 4/21 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Igen, a felcsatival seggbedugás.
2016. jan. 9. 21:05
 5/21 A kérdező kommentje:
Jó, de ilyennel komolyan találkoztál? :D
2016. jan. 9. 21:10
 6/21 anonim ***** válasza:

Igen...

Kikötözés,aztán a durvulások.

N

2016. jan. 9. 21:11
 7/21 A kérdező kommentje:
Amúgy az a vicc, hogy komoly kapcsolatban ebbe is belemennék az ő kedvéért. Nem úgy, mint ahogy a nők többsége nyilatkozik, hogy "én ugyan nem, kizárt dolog, el kell fogadni amit én akarok vagy mehet máshova" pedig ez erősebb minden igénynél :D
2016. jan. 9. 21:14
 8/21 A kérdező kommentje:
a durvulás is oké, amíg nem kerül elő a tű és a kés, meg nem 8 napon túl gyógyuló :DD
2016. jan. 9. 21:16
 9/21 anonim ***** válasza:

Sajnos olyan lánnyal még nem találkoztam aki olyat szeretett volna amit én nem!

F/60

2016. jan. 9. 21:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Tudok, nekem is volt két olyan dolog, amit feldobtam a Páromnak, és nem volt rá nyitott (vagy ha az is játszik, hogy a szokott repertoárban már szereplő dolgot csinálni nem megszokott helyen, akkor három).

Ha meg az itteni kérdésekre gondolok vissza, emlékszem olyanra, aki szeretett volna prosztata masszázst csinálni a párjának, de a pasi nagyon nem akarta, olyanra, akinek az anális szex gondolatától is undorodott a párja, pedig ő rá volt kattanva az előző kapcsolatában, olyanra is, akinek erre a felcsatolhatós dologra nem volt nyitott a párja, és ahhoz kért itt ötleteket, hogy hogy tudná rávenni arra, hogy legalább egyetlen egyszer próbálják ki, jó pár olyanra, akik hiába szerették volna, ha a barátjuk durvábban bánik velük az ágyban, a férfi meg inkább romantikus-összebújós típus volt, és megmondta, hogy képtelen lenne vörösre paskolni a kis hátsójukat, vulgárisan beszélni velük, egyebekről nem is beszélve, meg volt, akinek nem engedte kikötözni magát a pasija, ő hiába fantáziált erről stb.

2016. jan. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!