Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyanról, hogy a lány akart valamit szexuálisan, és a férfi nem ment bele?
A barátnőm előző csávókája nem akarta se a bdsm-et, se a bondage-ot, se a testi fenyítést. Túl lanyhatag volt ehhez, nem tudta, h a nők komolyabb szexre vágynak a hagyományos töcskölésnél.
Nekem viszont pont ő az álomnő kategória úgyh nyert ügy :)
És mi volt az e két dolog, amit te dobtál fel?
Egyszer egy csaj felajánlotta nekem a tantrikus szexet. Persze ő ezt eléggé szűken értelmezte. Nekem szűk gyanánt elég lett volna más is... ;) De ő arra gondolt, hogy NE legyen magömlésem... Mert a tantrikus a divat szerinte, és ott meg van a techika a testi élvezet szellemivé formálására...
Hát "köszöntem..."
Nekem az érzelem az érzelem, az intellektus az intellektus, a testem meg a testem. És spriccelni szeretek.
Kedves kérdező, megint én vagyok, a tantrás emlékről:
NEM arról van szó, h NE élvezzen el a férfi, hanem hogy állítólag van a tantrikus szexnek olyan formálya , melyben elélveznek, de a férfi - magömlés nélkül! Speckó technika van rá, állítólag.
(De én személy szerint nem tudom, ez mennyire reális. Nem vagyok híve annak, hogy kipróbáljam. Ettől még lehet h működik, nem tudom. De nincs hozzá kedvem, tesztelgetni.... :-) )
Tanrikus szex: Elélvezhet mindkét fél,de előtte egymásra kell hangolódni teljes mertékben.(Megvannak a technikák.)
Akár 10 órán keresztül is tarthat.Szerintem nagyon jó dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!