Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok tabu a fenékből szájba?
A $eggből szájba igenis megalázó.
Hátulról punciba imádom, de a seggem nem bejárat. Nem fogok olyat engedni, amit én nem élvezek...
Férfiként kijelentem hogy az anál nálunk teljesen természetes, és nem csak a párkapcsolatunkban de nálam teljesen alap a szexben, habár viszonylag ritkán csináljuk.
De ez a popóból szájba ezt nem értem. Én nem élvezném ezt az biztos, ezután meg szerintem teljesen mindegy, hogy a barátnőm élvezné-e vagy sem, mert nem hiszem hogy van olyan nő aki ezt élvezi, maximum megengedi.
De nekem ez eszembe nem jutna, mint szexuális opció.. pedig nálunk nagyon megvan a főlé és alárendelt viszony a szexben, de ennek én nem tulajdonítok értelmet hogy seg.gből szájba...
Nem szívesen foglalok állást a vitában, de azt azért közlöm, hogy ha egészséges emberről beszélünk, akkor nem lehet olyasmi a végbelében, ami a szájába kerülve bármi bajt okozhatna. Hozzátenném, ez csak akkor igaz, ha egy személyről van szó. Értsd: A személynek a végbeléből nem teszünk semmit B személy szájába. Az tényleg veszélyes, mert B személy nem biztos, hogy azonos bélflórával rendelkezik, mint A személy.
Szóval azt megértem, ha valaki undorítónak találja ezt (azt mondjuk nem, hogy megalázónak, de más kérdés), viszont azért fals tényeket ne hangoztassunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!