Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nálatok tabu a fenékbő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok tabu a fenékből szájba?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon perverz vagyok, és sok ehhez hasonló vágyam van, de esélytelennek érzem, hogy megélhessem. Mennyire van nálatok az ilyesmi kizárva? 25/F
2016. febr. 13. 23:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
22%
11 neked baj van a toronyban, megalázó az anál????? Te jó isten. Ha hátulról kapod, akkor az meg animal vagy mi? Pfff. 16 👌 lemerted írni, amit más nem. 👍 fain vagy! Alex ✌ ott a pont
2016. febr. 25. 05:14
 22/43 anonim ***** válasza:
56%

A $eggből szájba igenis megalázó.

Hátulról punciba imádom, de a seggem nem bejárat. Nem fogok olyat engedni, amit én nem élvezek...

2016. febr. 25. 09:40
 23/43 anonim ***** válasza:
45%
Aki azt mondja belefér annak férjem bele a vérmérgezés is!!
2016. márc. 5. 18:39
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként kijelentem hogy az anál nálunk teljesen természetes, és nem csak a párkapcsolatunkban de nálam teljesen alap a szexben, habár viszonylag ritkán csináljuk.

De ez a popóból szájba ezt nem értem. Én nem élvezném ezt az biztos, ezután meg szerintem teljesen mindegy, hogy a barátnőm élvezné-e vagy sem, mert nem hiszem hogy van olyan nő aki ezt élvezi, maximum megengedi.

De nekem ez eszembe nem jutna, mint szexuális opció.. pedig nálunk nagyon megvan a főlé és alárendelt viszony a szexben, de ennek én nem tulajdonítok értelmet hogy seg.gből szájba...

2016. márc. 5. 18:53
 25/43 anonim ***** válasza:
Ha rendesen ki van tisztítva akkor nincs fertőzésveszély. De akkor sem, anál gumival, majd gumi le és szájba élvezés. Ez ok, szeretem is.
2016. márc. 5. 19:29
 26/43 anonim ***** válasza:
# 23, vérfertőzésre gondolsz? :D :D
2016. márc. 5. 19:30
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

26-os!

Te meg arra amit hívnak vérmérgezésnek is?

[link]

2016. márc. 6. 10:09
 28/43 anonim ***** válasza:
Tudom mi az de a szexnek több köze van a vérfertőzéshez mint a vérmérgezéshez.
2016. márc. 6. 19:11
 29/43 anonim ***** válasza:
57%

Nem szívesen foglalok állást a vitában, de azt azért közlöm, hogy ha egészséges emberről beszélünk, akkor nem lehet olyasmi a végbelében, ami a szájába kerülve bármi bajt okozhatna. Hozzátenném, ez csak akkor igaz, ha egy személyről van szó. Értsd: A személynek a végbeléből nem teszünk semmit B személy szájába. Az tényleg veszélyes, mert B személy nem biztos, hogy azonos bélflórával rendelkezik, mint A személy.

Szóval azt megértem, ha valaki undorítónak találja ezt (azt mondjuk nem, hogy megalázónak, de más kérdés), viszont azért fals tényeket ne hangoztassunk már.

2016. ápr. 27. 20:58
 30/43 A kérdező kommentje:
én is szoktam dildóval izgatni magam, és szoptam is már le utána :)) nem volt tőle soha bajom :) F
2016. ápr. 27. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!