Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ha szex közben a partneretek elbőgi magát az élvezettől vagy mert már régóta vágyott az aktusra?
Figyelt kérdés
Igaz,én még nem élek szexuális életet de amikor már egy jó ideje nincs alkalmam maszturbálni,én is rendszerint elbőgöm magam,mert végre magamban érezhetem az ujjaim és persze átélhetem az orgazmust.
Mellesleg eközben az a nagyfokú elégedettség,és nyugodtsá is eltölt!
Ez aktus közben mennyire zavaró?
18/L
2016. febr. 13. 21:00
1/5 A kérdező kommentje:
Arról*
2016. febr. 13. 21:02
2/5 anonim válasza:
nem zavaró. gondolnám magamban hogy "ez igen". de már hallottam különböző okokat amik miatt sírhat egy nő sex közben. tehát megkérdezném hogy van e vmi baj, de nem szeretnék megállni ha nincs probléma. szal tömködném tovább valószínű főleg ha bíztat is.
3/5 anonim válasza:
az igen :D
tényleg ki lehetsz éhezve néha :D :D
4/5 anonim válasza:
Én egyszer érzelmi okokból sírtam el magam, de a barátom nagyon aranyos volt, megvigasztalt meg stb és utána ott folytattuk ahol abbahagytuk.
5/5 anonim válasza:
Elso 2 alkalommal azonnal kivettem es kerdeztem fajt e vagy van e valami baj.le lettem baszva h miert vettem ki,mert annyira jo volt h zokogokk kb:D azota mindenkinel arra hajtok h zokogjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!