Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket fusztrál, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket fusztrál, ha a partneretek nem tud elmenni szex közben?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Hát az én pasim nem izgatja túlzottan.
2016. febr. 2. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez kérdés akar lenni?:O
2016. febr. 2. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt olyan aki 1 menet alatt 8 szor ment el de a 4-5 megvolt eddig mindenkinél :)
2016. febr. 2. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon zavaró tud lenni.

Mikor elvesztettem az exem azt mondta nem ment el, de élvezte nagyon, aztán belejöttem és már ő is elment mindig :)

Folyton kérdeztem tőle, hogy neki hogy a jó, hogy úgy csináljam, hogy ő elmenjen meg ő élvezze a legjobban.

20F

Szingli vagyok most, de nem kérek üzeneteket. Köszi

2016. febr. 2. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Most ott tartok, hogy ez valószínűleg nem az én hibám, ha így van. Elmondom miért.

8 nővel szexeltem az életben. Ebből 7 el tudott élvezni attól, ha nyaltam őket 5-20 percen keresztül. Ebből 4-5 volt, aki dugás közben is el tudott élvezni.

Az az egy pedig csak azért nem, mert 15 évesen megerőszakolta az első barátja szinte és ezért egyáltalán nem élvezte a szexet. Ez persze egyébként frusztrált nagyon, de tudtam nem rajtam múlik.

Szóval igen, frusztrál, de azt is tudom az eddigi tapasztalataim alapján, hogy én megteszek mindent és ezen túl már nem rajtam múlik hogy elélvez-e vagy sem.

22/F

2016. febr. 2. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen! Legyen már tisztában a saját testével! Ha ennyi agya sincs, akkor mégis mit várnék tőle?!
2016. febr. 2. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fusztráló de kommunikáció kérdése. :) F
2016. febr. 2. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

3-nak:

Akkor ideje megtudnod, hogy ez annyira ritka jelenség, hogy a férfiak 99,999%-a egyszer sem találkozik vele élete során.

Viszont a nők 80%-a inkább megjátssza az orgazmust, hogy ne okozzon csalódást.

Vetted a lapot? ;)

Mint nő: van olyan pasi, akit nem frusztrál, de zavar, és addig ügyködik, amíg eléri. Nem érdekli, ha fél órát kell nyalni, de tudni akarja, hogy nője elélvezett.

Aztán meg van a másik oldal, akit elvileg frusztrál, de inkább elfogadja a helyzetet, minthogy borítani kelljen az eddigi koreográfiát, vagy lényegesen több időt kelljen szánnia az előjátékra. Ha nincs, hát nincs, széttárja a kezét, és fájdalmas képpel belenyugszik.

Az ilyet kell igen gyorsan kivágni a pi..ba.

Aki nem ilyen határozott, az persze eljut odáig, hogy elkezdi megjátszani, mekkorát élvezett, és húúú, ötször is, csak ne kelljen hallgatnia többet a "na, elélveztél már?" kérdést.

2016. febr. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!