Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok alacsony és ocsmány férfiakhoz vonzódni?
Fejezd már be te abnormális fa***pó. Nem unod még? Gyűlölöd önmagadat de elvárod, hogy rajongjanak érted. Mégis mire fel? Önmagadnak sem tudsz szeretetet adni, akkor hogyan tudnál másnak?
A második válaszod meg egyszerűen hazugság vagy neked már mindegy csak legyen valaki és ezt messziről kiszúrják.
Kérdező!
Itt tényleg a bensőddel van a baj. De elmesélek egy történetet.
Volt egy fiú, alacsony volt és ocsmány. A gimiben egy lánysem állt vele szóba, kiröhögték, bántották, folyamatosan azt éreztették vele, hogy ocsmány. Ezért késöbb nem is kereste nők társaságát. Ez így volt egészen 20 éves koráig, amikoris elhatározta, hogy változtat a hozzáállásán. Kijelentette, hogy akármi is lesz, ő ismerkedni fog és megtalálja a párját. Tehát elkezdett ismerkedni, először csak a neten beszélgetett lányokkal. Az elején úgy volt vele, hog, bárki jó lesz aztán látta, hogy ő nem is olyan ocsmány és, hogy a 165centije ellenére is szóba állnak vele a lányok. Igaz, voltak csalódások. Volt, hogy a lány egy nappal a randi előtt rázta le, volt, hogy csak szó nélkül leléptek. Nem egyszer törték össze a szívét, de összeszedte magát és nem adta fel. De nem egyszer volt olyan is, hogy ő rázta le a lányokat. Egy évig ment ez így, mire csodák csodájára talált egy lányt, akivel kölcsönös volt a vonzalom, tehát elhívta randizni.Kiderült, hogy élőben is tetszenek egymásnak így végre megtalálta a társát. A fiú és a lány azóta is együtt vannak és nagyon boldogok. Tegnapelőtt volt a hetedik hónapfordulójuk.
Szwrintem már rájöttél, hogy a mesében szereplő fiú én vagyok. Neked sem kéne más csak az, hogy változtass a látásmódodon és ne itt rinyálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!