Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van 3 kérdésem tapasztalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 3 kérdésem tapasztalt férfiakhoz, szerintetek? N

Figyelt kérdés

Ha egyáltalán nem, vagy csak elenyészve orálozok egy fiúnak, de helyette jobbnál jobb kézimunkás technikákkal kényeztetem, az akkor végső soron "felhőtlen öröm"?

Ha eléggé kis melleim vannak, amiket amúgy az adott fiú szeret, hogyan tudnám még jobban örömszerzési forrásnak használni a számára?

Ha az adott fiú imádja a lányokon a hasat, ha az lapos, stb., és nekem olyan van, akkor azt hogyan tudnám kamatoztatni, még élvezetesebbé téve az intimitást számára?

20.

2016. febr. 9. 23:16
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:

nem annyira..69-ezz akkor inkább

ha nyalhatja,csókolhatja,te a mellkasát az ő bimbóit izgatod a tieiddel

passz

ülj a szájára az is szuper

2016. febr. 9. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:

kezimunka nem rossz, de az oralt semmi sem potolhatja.

kis mell az latvanyelem, de kezdeni nem tudsz vele semmit.

lapos has ugyanez, tetszik neki nezheti.

2016. febr. 9. 23:19
 3/11 anonim ***** válasza:

1: Ha a srácnak ez így okés, akkor nincs gond. Szerintem ha valaki szeret, nem ezen fog múlni a boldogság.

2: Ha a férfinek tetszenek a melleid, nem kell semmit csinálnod. Minden rendben van.

3: Mutogathatod, simogathatod ha olyan a helyzet. A felsőd alá berakhatod a kezét, hogy simogasson. Ilyesmire tudok gondolni.

2016. febr. 9. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:

1. Megfognám a fejedet, és ráhúznám a torkodra a farkam. :)

2. Nem baj a kis cici, ugyanúgy nyalható, szopogatható, masszírozható.

3. Úgy, hgy amikor áll a cerkája, a hasához lapítod azt a hasaddal rá fekve, fészkelődsz a farkán vele, de előtte babaolajjal megkened a pocidat, hogy jól csússzon és így izgatja a péniszt rendesen. :)

2016. febr. 9. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem a kézimunkázást, mint az orált, de azért tabu ne legyen. Milyen lehangoló már az ha az ember undorodik a másik nemiszervétől. Számomra pl a punci a leggusztusosabb, legszebb dolog a világon. Ha azt kérné a párom akkor pillanatragasztóval bekenném a számat és rácuppannék.

Cickóval mindenféle pajkos dolgot lehet művelni. pl dörgöld a bimbódhoz a barátod makkját! De előtte nyálazd, vagy olajozd be! Vagy csapkodd a melled az arcához!

29F

2016. febr. 10. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:

1. Azt hiszem, azon kevesek közé tartozom, akiknek volt szerencséjük olyan lányhoz, aki valóban nagyon érti a kézimunkát.

Azt mondom ha valóban jó vagy, nem csak szárazon húzogatod akkor oké lehet még hosszabb távon is. De azért orál is kell. Nem tudni miért nem szereted, de gondold végig, hátha megtalálod számodra is az élvezetet benne...

2. A melled bárhogy használhatod, nyomd neki a mellkasának, lovaglóban hajolj előre, hogy a szájával elérje, vagy éppen dőlj hátra, hogy nézhesse, simogathassa, amikor csúszol lefelé orálhoz húzd végig a testén stb. Bármire használhatod, bárhol hozzáérhetsz a melleiddel, tetszeni fog neki.

3. Ez már nehezebb. Szerintem bármi olyan, ahol látványos tud lenni. Pl hanyatt fekve homoríts így szépen megfeszül, vagy éppen ha ül valahol állj elé, hogy pont fejmagasságban lesz a hasad...

Remélem segített;)

2016. febr. 10. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:

1) volt barátnőm aki nem szerette az orált, és nem is volt jó benne, de mivel a szex amúgy tök jó volt, így nem jelentett problémát.

2) a fiútól függ, nekem sincs bajom a kis mellekkel, van aki szereti a fiús lányokat. az, hogy tudnál még több örömet szerezni az a fiúdtól függ. próbálj figyelni rá, hogy mi az ami tetszik neki. lehet izgató lehet neki, ha hozzá masszírozod a farkát, vagy megnyalattatod stb...

3) ezt igazából ruhákkal lehet kihangsúlyozni szerintem. ami szerintem fontos, hogy ne engedd el magad hosszú távon, igyekezz megtartani az alakodat. sokan úgy vannak vele, hogy egy stabil kapcsolatban már annyira nem számítanak a külsőségek, és ezen elindulva szépen lassan egyre jobban elengedik magukat (nők és férfiak is).

2016. febr. 10. 07:58
 8/11 anonim ***** válasza:

- nem felhőtlen, kicsit inkább nyűglődésnek tűnhet.

- sehogy. játszik vele, ráélvez, stb. ha neki tetszik, ő tudja mire akarja használni :)

- ugyanaz mint az előző

2016. febr. 10. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:

1: bármit csinálsz a farokkal, az jó, főleg ha még élvezed is. Nem kötelező orálozni ha neked az nem jó, nem szeretünk erőltetni, de ha bármi mást csinálsz, az szuper! Ebbe egy szuper kézimunka is bele számít.

2: Kis mell tökéletes, páromnak is az van, imádom fogdosni, simogatni, puszilgatni, nagyon szépek. Tök mindegy hogy mekkorák, úgy sem tudunk velük sok mindent csinálni a fogdosáson kívül. Max nyomd a szájába amikor úgy adódik a szex, hogy pl rajta ülsz.

3: én is imádom a párom lapos hasát, amit még jobban imádnék ha kocka hasa lenne. Szóval ha ő szereti a lapos hasat akkor az izmos, feszes, sportos hasat még jobban fogja szeretni.

2016. febr. 10. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem a kölcsönös orálist, a lágy hajlatokat és a gömbölyű formát.
2016. febr. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!