Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a lányok alacsony és ocsmány férfiakhoz vonzódni?
Tényleg csúnya vagy,vagy csak kamu a kérdés? Nem hiszem el,hogy egy csúnya nő is ocsmánynak talál. Ez olyan hihetetlennek tűnik.
32/F
"Egy kepet tolts fel kivancsi lennek ra hogy miert tartod annyira ocsmanynak magad.Lehet csak szimplan atlagos vagy nem?"
Jók a megérzéseid. :-)
Én láttam tavaly júliusban képeket a kérdezőről a sokadik ilyen tartalmú hozzászólása után, nekem női szemmel egy teljesen átlagos külsejű pasi testalkatra is és arcra is, és még csak nem is alacsony.
Azóta sem értem, hogy miért leli abban örömét, hogy minden lehetséges alkalommal az "ocsmány" jelzővel illeti saját magát, de a jelek szerint neki más sikerült elhitetnie saját magával.
4: A kisugárzásommal nincsen semmi baj. Szerintem még elég pozitív is.
Képet nem küldök senkinek.
10: Az önértékelésem teljesen reális.
11: Tényleg nagyon csúnya vagyok minden lány szerint.
13: Szerintem nem rólam láttál képet!
Mert utálják magukat, és ha ők undorodnak maguktól, az engem is taszít.
Mert képtelenek bárminek örülni, mindenben csak a sza.rt keresik, mit lehet fikázni, miért lehet nyavalyogni.
Mert úgy állnak hozzá a nőkhöz, hogy bárki jó lesz, csak legyen már, és nem érzem magam különlegesnek mellettük.
Mert nem azért akarok egy pasival lenni, hogy ápolgassam a lelkét, hogy jjajtubicámbogaram, tudod, hogy így is szeretlek. Nem akarom két percenként bizonygatni, hogy igen, vagyok annyira hül.ye és igénytelen, hogy így bevállalom.
Nagyjából ezért.
Tehát NEM a külseje miatt képtelen az ember lánya egy ilyen embert szeretni, hanem a belső miatt.
"Szerintem nem rólam láttál képet!"
Akkor ha van kedved, nézd meg az elküldött üzeneteid között, hogy kinek küldtél tavaly július 27-én 16:25-kor linkeket a photobucket-re feltöltött képeidhez.
# 18
Az az igazság, hogy nem élnék vissza senkinek a bizalmával, és nem tennék ki semmi olyat a nyílt fórumra, amit privát üzenetben írt vagy küldött, de egyébként én sem tudtam most újra megnézni a képeket, mert azóta el lettek távolítva arról a képmegosztó oldalról.
(Az első hozzászólásom után nem sokkal írta valaki privát üzenetben, hogy ő is látott képet a kérdezőről, és szerinte sem ronda. De nyilván hiába írnánk ugyanazt akárhányan is, ha neki ilyen az énképe. Én tényleg a legjobb szándékkal javasoltam neki annak idején, a képek kapcsán folytatott levelezésünkben, hogy érdemes lenne pszichológushoz fordulnia, mert alapvetően nem a külseje nincsen rendben, hanem ahogyan saját magáról gondolkozik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!