Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a lányok alacsony és ocsmány férfiakhoz vonzódni?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy amiért alacsonynak és ocsmánynak születtem soha nem tudhatom meg, hogy egyáltalán randizni milyen egy lánnyal, ugyanis mindegyik lány undorodik a külsőmtől.

2016. febr. 13. 18:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Én divatsminkes és kozmetikus vagyok, ha gondolod, tudok segíteni, hogy egy kicsit összekapd magad!
2016. febr. 13. 19:20
 22/36 anonim ***** válasza:
Pedig a kisugárzás számít. Neked tuti nincs jo kisugarzasod ha már igy állsz magadhoz. Figyelj tényleg léteznek csunya emberek de latszik hogy van onbizalmuk és fel se tűnik.
2016. febr. 13. 19:23
 23/36 anonim ***** válasza:
21-es te vagy, akinek én is küldtem képeket emailben?:)
2016. febr. 13. 19:37
 24/36 anonim ***** válasza:
73%

Érdekesek a kiemelt szavaid is.

Ha te undorodsz magadtól akkor én hogy vonzódjam hozzád?

2016. febr. 13. 19:50
 25/36 A kérdező kommentje:

16: Nem utálom magamat, és magamtól nem undorodom. Tőlem a lányok undorodnak.

Képes vagyok örülni kis dolgoknak is.

Hát az már elég különleges lenne, ha lenne egy lány, aki legalább randizna velem.

Nem kell ápolgatni a lelkem.

Szóval a belsőm jó, csak a külsőm rettenetes.

20: Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem láthattál rólam képet.

21: Agresszív psoriasisom van. Minden kezeléssel szemben ellenálló. Úgy néz ki tőle az arcom, mintha rohadna. Nem éppen kozmetikai eset. De ha van erre valami ötleted, azt megköszönném.

22: Élőben pozitív a kisugárzásom, de ez semmit sem ér.

24: Nem én undorodom magamtól, hanem eddig minden lány így volt vele. A keresőszavak között pedig egy sincs olyan, amit nem használnának rám gyakran a lányok.

2016. febr. 13. 19:55
 26/36 anonim ***** válasza:
85%
hosszú vékony eltűnt. Helyette van nekünk alacsony ocsmány
2016. febr. 13. 19:56
 27/36 anonim ***** válasza:

# 25

Akkor a Deadpool film sikere után lehet, hogy népszerűvé válsz:D

2016. febr. 13. 19:59
 28/36 A kérdező kommentje:
26: Ő nem hosszú-vékony volt, hanem magas-vékony :P Én meg már előtte is itt voltam ;)
2016. febr. 13. 20:10
 29/36 anonim ***** válasza:
80%
veled semmi gond külsőleg inkább a fejben kéne rendet rakni.....
2016. febr. 13. 20:15
 30/36 anonim ***** válasza:
21%
A kérdésedben a válasz is.. Alacsony ezzel buktad a nők durván 95%-át, gondolom te is ilyen 170cm-es mélynövésű vagy, mint én, plusz még hozzájön a kis farokméret is, ami miatt már kaptam a képembe röhögést is. A képem meg hát inkább átlag alatti. Triplán genetikai vesztes vagyok. A műveltséggel semmire sem mész ,mert az opcionális tényező manapság a nőknél. Hisz nem egy két fórumon olvastam, hogy a férfi MIN 175cm-től (5'9) kezdőik. Próbáltam az egyetem alatt is ismerkedni, zéró sikerrel, nulla viszonzott pillantás, inkább ha rájuknéztem elfordultak, vagy kerülték a teintetem.. Ismerős a szitu.. Én elfogadtam ezt, hisz 29 évesen kiöregedtem már az ismerkedésből, szinte mindenki házas körülöttem, sokaknak családja is van, szerencsés emberek...
2016. febr. 13. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!