Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre milyen pasik jönnek be a nőknek?
És az miért baj ha valaki alacsony? Én lany vagyok de engem nem zavarna
3# te meg mitől vagy előnytelen külsejű azt nem irtad. Nem lehet rajta valtaztatni?
"Belső: néha csendes, de hülyéskedik gyakran, szeret aludni-pihheni, sportol, kedves, megvédi a barátait, nagyon komoly tud lenni.
Egyéb:
-Van egy bandája, ahol ő a főnök.(Nem zenekar)
-Nem verekszik, más megteszi helyette.
-Szeret irányítani és azt is teszi.
-Minden beszélgetést, alkalmat képes a saját elképzelése szerint terelni, befolyásolni."
A belsőd jellemzése az "egyéb adatok" nem illenek össze. Néha csendes... :D Mindenki szeret aludni... :)
Ne haragudj, de amit leírtál, az alapján inkább tűnsz 13-14 gyereknek, mint 20 éves férfinek.
Egy férfi legyen komoly, de a megfelelő pillanatokban lehessen vele bolondozni. Legyen kedves, figyelmes. Lehetőleg ne legyen bűnbandája... Legyen tartása, legyen magabiztos. Legyen tisztességes. Még sorolhatnám.
A külső pedig mindegy, mindenkinek más tetszik.
23N
haverokkal lógni oké.
balhézni, verekedni nem, gyerekes.
Határozottnak, vezetőnek lenni, jó pont.
Manipulátornak lenni, a saját akaratodat másokra kényszeríteni, nem együttműködőnek lenni nem oké.
"nagyon komoly tud lenni"
nekem inkább tűnsz egy nagyobb gyereknek
az agresszív férfiak a párkapcsolataikban is erőszakosak, zsarnokok, ami elég nagy visszatartó egy normális nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!