Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten valóban fontosabb a nőknek hogy jó pasijuk legyen? A Budapesti nők inkább külsőre mennek?
Sokat járom az országot és azt vettem észre hogy Pesten a nőknek jó kiállású, magas helyes férfias pasijuk van.
De vidéken, községekben, vidéki kisvárosokban inkább látok olyanokat, hogy csúnyább kövér pasi, szép csinos nővel van.
Kétlem, hogy városfüggő lenne.
Ellenben abban van valami hogy a pesti nő válgogatósabbak, kevésbé érzelmesek és elég furcsák... Számomra. Talán a plázák meg a nagyváros... nem tudom...
De itt sokkal felszínesebbek a nők,mint máshol.Vidéken sokkal kevésbé számít a nőknél a külső,ezért is utálom hogy ide születtem Budapestre.Itt csak azzal állnak egyáltalán szóba,aki "helyesnek" született...a többi mehet a levesbe alapból így első körben...
A többi igényről már nem is beszélve...
Itt csak megalázást,elutasítást kapsz a nőktől,ha nem jóképűnek születtél,bármit csinálhatsz kb.,akkor sem fognak emberszámba venni anélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!